ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Călin Goia de la Voltaj a vorbit despre incidentul din timpul concertului Carla’s Dreams: „Oamenii leşinau şi la…”

Avatar

Publicat

pe

După ce formaţia carla’s dream şi-a întrerupt concertul care a avut loc într-un mall din piatra neamţ după ce nouă persoane au avut nevoie de asistenţă medicală din cauza căldurii, atriştii de la noi au reacţionat imediat ca urmare a acestui incident.

Printre ei se numără şi vocalul celor de la voltaj, călin goia, care şi-a anunţat fanii că trupa sa îşi va lua pe viitor toate măsurile de precauţie necesare pentru ca toată lumea să fie în siguranţă.

“noi, ca artişti, nu prea avem ce face. Putem doar să ne asigurăm că organizatorii respectă legea şi acest lucru este în contract. Isu (inspectoratul pentru situaţii de urgenţă, n.r.) Acorda avize… cert este că nu trebuie nici să exagerăm, să trecem în extrema cealaltă. Sigur că ceea ce s-a întâmplat la colectiv a fost o tragedie, dar oamenii mai leşinau şi la concertele lui michael jackson. Oameni mai mulţi vor mai fi la concerte, important e să nu se întreacă o limită a bunului-simţ”, a spus el conform ring.

Membrii trupei carla’s dream au oprit concertul din cauza temperaturii ridicate şi au anunţat că vor da mallul organizator în judecată. Managerul trupei a depus deja o plângere la poliţie. „nu vom mai cânta nicăieri în aceste condiţii”, au declarat basarabenii pe contul lor de socializare. „am oprit concertul din piatra neamţ. Temperatura era imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) şi-au pierdut cunoştinţa. Vom acţiona legal. Oamenii au venit la un concert, nu la mall… asemenea concerte nu trebuie să aibă loc niciodată! Le cerem scuze tuturor celor care au venit cu sufletul deschis acolo, dar nu puteam proceda altfel”, au spus reprezentanţii trupei. Încă de sâmbătă, la o zi după ce au fost depuse plângerile, poliţia a deschis un dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănătatea în muncă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *