ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pelinel şi Boureanu, EXECUTAŢI SILIT de bancă!

Avatar

Publicat

pe

Executorii au scos la licitaţie 23.490 mp de teren intravilan din sectorul 3 aparţinând debitorilor Cristian Boureanu, soţia şi fratele acestuia. Boureanu ne spune că va mai fi „executat silit şi în următorii trei ani” şi le urează succes celor care vor să-şi recupereze banii.

Fostul deputat PDL Cristian Boureanu este executat silit de creditori. Patru terenuri din intravilan, în suprafaţă totală de 23.490 de metri pătraţi, în sectorul 3, aflate în proprietatea lui Cristian Boureanu, Valentina Pelinel şi Sorin Boureanu, au fost scoase la licitaţie publică de executorii judecătoreşti în contul datoriilor la UniCredit Ţiriac Bank. Valoarea totală a terenurilor este de 811.000 de euro şi reprezintă 75% din preţul la care au fost evaluate proprietăţile. „Nu mă interesează pe mine, e un subiect vechi, nu am ce să comentez la el. Nu e nimic nou. Problemele mele nu le comentez în ziare, sunt executat şi o să mai fiu în următorii trei ani, mult succes la toată lumea! Habar nu am care dintre executările silite este acum, sunaţi-l pe executor, nu sunt parte, nu pot contesta, e treaba executorilor şi a băncii. Nu stau să le urmăresc, nu ştiu care sunt”, ne-a declarat Cristian Boureanu. Referitor la publicaţia de vânzare a acestor terenuri din martie 2013, în dosarul de executare nr.1450/2011, executorii ne-au precizat că nu pot comenta pe marginea acesteia.

„Habar nu am care dintre executările silite este acum, sunaţi-l pe executor, e treaba executorilor şi a băncii” – Cristian Boureanu

Conturi goale şi datorii

Potrivit ultimei declaraţii de avere a fostului deputat PDL Cristian Boureanu, completată în 20 decembrie 2012, valoarea totală a datoriilor pe care acesta le avea la bănci şi persoane fizice era de peste 6.700.000 de euro, din care aproximativ 1.900.000 de euro la UniCredit. Totodată, conturile bancare ale lui Boureanu sunt aproape goale, singura sumă fiind de aproximativ 4.000 de dolari, într-o bancă din New York. În schimb, fostul deputat deţine argintărie şi bijuterii în valoare totală de 425.000 de euro.

„Sunt executat şi o să mai fiu în următorii trei ani, mult succes la toată lumea” – Cristian Boureanu

Advertisement

6,7 milioane de euro erau datoriile lui Boureanu din decembrie 2012

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *