ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Observarea OZN-urilor: „o întâlnire apropiată” cu ambarcațiuni extraterestre

Teoreticienii despre viața extraterestră sugerează că o anomalie filmată în ceruri, peste Fargo, săptămâna trecută, ar putea fi un OZN.

Avatar

Publicat

pe

Teoreticienii despre viața extraterestră sugerează că o anomalie filmată în ceruri, peste Fargo, săptămâna trecută, ar putea fi un OZN. O înregistrare de 100 de secunde încărcată pe YouTube arată un obiect ciudat care luminează pe cer într-o dimineață cețoasă.

După mărirea imaginii, punctele de lumină puternică de pe obiect par să formeze o formă circulară, asociată în mod obișnuit cu așa-numitele „farfurii zburătoare”. Controversatul entuziast al vieții extraterestre Scott Waring a discutat despre filmările cu obiectul ciudat. El pretinde că acesta este un OZN care planează în loc.

„Acest raport OZN tocmai a intrat astăzi în MUFON. Un tip se îndrepta spre casă de la serviciu când a văzut niște lumini strălucitoare care pulsează în față. Luminile nu au zburat, dar pluteau în ceață. Din ceea ce văd când încetinesc videoclipul, există un disc gros și negru în centrul acestor lumini. Un OZN care tocmai aterizase și care a debarcat extratereștrii pentru a studia locuitorii acestui mic oraș înainte de a se trezi. Uau, doar o întâlnire uimitoare – mi-aș fi dorit doar să oprească mașina și să fi ieșit să înregistreze mai multe, dar sunt sigur că îi era frică”, a scris Scott Waring.

Luminile din ceață

Evanghelistul ET include, de asemenea, o declarație despre care susține că provine de la martorul ocular: „Am terminat lucrul la 7:20 dimineața și, așezându-mă la semafor, am văzut această strălucire în ceață. Mi-am scos telefonul pentru a face un videoclip. Luminile stăteau acolo, fără să se miște nici un centimetru”.

Verificatorul de OZN, Scott Brando, de la ufoofinterest.org, a declarat: „Inel strălucitor OZN peste Fargo, Dakota de Nord, SUA pe 9 ianuarie 2021? Nu, acesta este un stâlp de iluminat cu catarg înalt”.

Extratereștrii sau lumini stradale?

Afirmațiile complet nefondate ale lui Waring au atras zeci de comentarii pe canalul său de YouTube. Și unii comentatori nu au fost impresionați de interpretarea videoclipului.

Primarul oferă o explicație mai prozaică, scriind: „Avem aceleași lumini rotunde deasupra tuturor sensurilor giratorii din statul Washington. Sunt pe stâlpi cu o înălțime de aproximativ 70 de picioare în ceață, aș putea face aceeași poză”.

Advertisement

Și Nocturnal News a părut să fie de acord, adăugând: „@UFO…sunt 100% sigur că luminile sale de stradă le văd tot timpul în Houston, pe autostrada 45”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *