ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Oana Cârmaciu este zeița naturalului. Actrița din Sacrificiu a primit numai laude pe Instagram. FOTO

Oana Cârmaciu, tânăra care este protagonistă în Sacrificiul, noul serial de la Antena 1, nu este la prima experiență actoricească.

Avatar

Publicat

pe

Oana Cârmaciu, tânăra care este protagonistă în Sacrificiul, noul serial de la Antena 1, nu este la prima experiență actoricească. Frumoasa brunetă este cunoscută publicului, în urma aparițiilor sale în videoclipurile Carla’s Dreams, dar și prin prisma altor seriale tv. A făcut parte din distribuţia producţiilor „Umbre”, „Tudo” și „Atletico Textila”. Oana Cârmaciu, absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” (UNATC), este și actriță de teatru, în prezent colaborând cu Teatrul Nottara din București.

Actița Oana Cârmaciu din serialul Sacrificiul este zeița naturalului

La 26 de ani, Oana Cârmaciu trăiește emoțiile unui mare proiect profesional! Ea a fost cooptată în echipa  de actori a serialului Sacrificiul, fiind aleasă să joace rolul protagonistei.

„Ioana, personajul căruia îi dau viață este o fată bună, sufletistă, educată și muncitoare. Este tenace, săritoare și se oferă de fiecare dată să ajute pe toată lumea. În urma a trei zile de casting am aflat că voi interpreta acest rol. Chiar dacă am mai jucat în alte producții, este primul serial de acest gen și sunt bucuroasă că voi face parte din această poveste. Am avut mari emoții în prima zi de filmare însă echipa a fost lângă mine de fiecare dată și am reușit să scap de ele destul de repede”, a dezvăluit Oana Cârmaciu.

Oana Cârmaciu din Sacrificiul prezentă și pe rețelele de socializare

Dincolo de personajul pe care îl interpretează în Sacrificiul, serialul difuzat de Antena 1 toamna aceasta, Oana Cârmaciu este una dintre cele mai frumoase actrițe ale noii generații, lucru dovedit cu fiecare apariție. Protagonista celei mai recente producții semnate de Ruxandra Ion este activă pe rețelele de socializare, unde nu ezită să-și etaleze formele de indiviat, punându-i pe jar pe internauți, care o răsplătesc de fiecare dată cu numeroase like-uri și comentarii.

Odată cu intrarea în proiectul celei cunoscute drept „mama telenovelelor”, Oana trebuie să facă față unui ritm extrem de solicitant, întrucât petrece adesea și 12 ore pe platoul filmare. A dezvăluit, însă, că nu regretă nicio clipă alegerea făcută, mai ales că are ocazia de a juca alături de monștri sacri printre care îi amintim pe Maia Morgenstern, Claudiu Istodor, Adriana Trandafir, Gruia Sandu, Virginia Rogin sau Marian Râlea.

Oana Cârmaciu considerată zeița naturalului.

”Sacrificii„ făcute de vedetă pentru frumusețe

Actrița Oana Cârmaciu a dezvăluit că pentru a-și proteja părul atunci când merge la plajă, folosește un spray cu protecție termică.

Advertisement

„Folosesc produse care în medie de 95% au proveniență bio (șampon, balsam, mască).”

De asemenea, pentru a-i reda vitalitatea părului, apelează la măști cu gălbenuș, uleiuri naturale și o bază de mască cumpărată, dar tot naturală, uneori vitamina A uleioasă sau iaurt. Frumoasa actriță preferă bronzul natural:

„consider solarul dăunător pentru piele și îl folosesc exclusiv în cazuri de urgenţă.”

Oana are o nuanță măslinie a pielii care se bronzează ușor și repede, iar bronzul rezistă destul de mult timp, a spus ea.

„Pentru a-l menține mă dau cu ulei de măsline extra virgin și ulei de cocos după baie.”

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *