ZiarulRing

24-feb.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Mioara Roman: „Oana e gură mare. Marius, mai introvertit, înghite”

Avatar

Publicat

pe

Mama Oanei Roman a comentat, pentru „ring”, mărturisirile fiicei sale privind tensiunile din căsnicia cu Marius Elisei. Chiar dacă evită să pună paie pe foc, Mioara Roman recunoaște că ea însăși este o povară pentru Oana, fiindcă o ajută financiar să supraviețuiască.

În prag de 76 de ani, vârstă pe care o va împlini pe 19 aprilie, Mioara Roman spune că „problemele nu s-au terminat”: „Noi am devenit ținta vechiului sistem, care mai există și acum. Oana vrea să plece din țară pentru că aici nu are slujbă. Iar eu, în noua casă, n-am cu ce plăti chiria, m-am împrumutat și mă străduiesc să dau banii înapoi. Oana și-a dorit foarte mult o familie, dar acum mă duce și pe mine în spinare. Eu nu câștig destul cât să plătesc chiria și să mă întrețin.

„Se ceartă din cauza sărăciei

Întrebată de ce Oana și Marius au ajuns de două ori în pragul divorțului, Mioara a explicat: „Pentru că sunt săraci și prăpădiți și n-au din ce, Oana e gură mare și se repede la el și îi zice nu știu ce, iar el e mai introvertit, e Balanță și mai înghite. Când s-au certat prima dată, ea i-a zis: «Gata, pleacă, lasă-mă!» Din cauza sărăciei, vă jur că nu e alt motiv! Dar nu vor renunța ei, nu e ceva serios (cu divorțul n.r.). Înainte să o aibă pe Isabela (fiica lor de doi ani n.r.) nu s-au gândit că o vor duce greu pentru că, atunci, Oana avea o slujbă foarte bună, el a lucrat în Anglia niște luni, și fetița au făcut-o după ce s-au căsătorit. Nu se așteptau să ajungă așa… Lumea zicea că Marius o ia pe Oana pentru bani, dar el știa că ea nu are bani. Ei au crezut că prin muncă merge, dar nu… În Anglia, Marius n-a mai găsit sau n-a mai fost rentabil, nu știu exact, iar proiectul pe fonduri europene la care a lucrat a picat din cauza omului care îi închiria terenul”.

„Sunt nevoiți să stea separați

Presiunile au venit și din partea mass-mediei, explică mama vedetei: „Dacă te căsătorești, faci un copil și sunt zile în care n-ai bani să-i cumperi de mâncare, cum e?! Și presa scrie despre Oana că ar fi «copil de bani gata», ceea ce e fals! Sunt mulți care cred că noi de fapt avem bani și doar ne prefacem că o ducem greu. Da, au greutăți, Marius și-a vândut mașina ca s-o mai târască alte câteva luni, iar Oana și-a pus casa în vânzare ca să-mi plătească mie datoriile. Sunt nevoiți să stea separați pentru că au deschis un mic magazin la Pitești și nu găsesc vânzătoare, iar Marius e obligat să stea acolo. Oana i-a cerut lui Marius să demisioneze de la fostul lui loc de muncă pentru că exista un conflict de interese, e mai complicat de explicat. Oana a sperat că îi va găsi o slujbă mai bună. Dar în România, dacă ești competent și cinstit, ești mort din plecare.

Advertisement

„N-au decât să divorțeze, nu mă bag

Surprinzător pentru mulți părinți care se implică în viața personală a copiilor, Mioara Roman consideră că această „fază” e depășită în istoria contemporană. „Relația lui Marius cu mine e bună, de 1 Martie a venit și mi-a adus mărțișor. (…) El a spus că a băut prea mult, dar că așa e cu prietenii. Oana e depresivă și îi sare țandăra foarte ușor. I-am recomandat de anul trecut să se ducă la doctor. În privința relației lor, nu le dau sfaturi pentru că nici eu n-am primit. Această fază, a sfaturilor date de părinți copiilor pentru viața lor personală, e depășită în istoria contemporană. Ei au alte idealuri, au alte repere. Deși sunt generația anilor ’60-’70, care a răsturnat lumea, Flower Power etc., nu pot să mă bag. Concluzia mea e că omul a ajuns sluga obiectelor. Nici dacă într-o zi vor veni să-mi spună că divorțează, tot nu le voi spune nimic. N-au decât să facă ce doresc. Acum e altă lume, părinții care se bagă în relațiile copiilor lor nu fac bine.

Pregătește noi declarații în premieră

Surse apropiate vedetei au dezvăluit, pentru „ring”, că Oana Roman urmează să facă noi declarații scandaloase, de această dată despre relația cu tatăl ei, fostul premier Petre Roman. „Pentru că intenționează să plece din țară, Oana vrea să spună, în sfârșit, tot adevărul despre viața ei. După ce a vorbit despre căsnicia cu Marius, va da în vileag și adevărul despre relația cu tatăl ei. Și se pare că Oana are multe să-i reproșeze. Unul dintre motivele ei de nemulțumire legate de Petre Roman e că n-a avut grijă de ea și de mama ei (Mioara n.r.) după divorț”, au declarat sursele menționate.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *