ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

NECENZURAT

Martorul-cheie Sorin Ilioaia vrea confruntare cu sotul Madalinei

Avatar

Publicat

pe

Personajul pe care judecătoarea Manuela Mladin le-a cerut expres procurorilor să-l audieze, martorul-cheie din dosarul „Mădălina Manole – moarte suspectă”, misteriosul Sorin Ilioaia, alias „Dragoş”, continuă dezvăluirile în „ring”.

Dincolo de relatările lui, demne de un film poliţist, Sorin Ilioaia argumentează de ce doreşte o confruntare cu Petru Mircea şi Ciprian Antochi: în faţa procurorului, evident! Sorin Ilioaia pare că are de răspuns la multe întrebări (tot atâtea enigme) referitoare la cazul „Mădălina Manole – moarte suspectă”. Probabil că dacă s-ar grăbi să-l audieze, anchetatorii (criminalişti, judiciarişti şi, de ce nu, psihologi ai crimei) ar putea „extrage” din dezvăluirile lui Ilioaia câteva piste judiciare interesante. Care ar putea fi luate în calcul. Sau nu.

„Mădălina a fost lovită”
Întrebat ce crede că s-a întâmplat în noaptea de 13 spre 14 iulie 2010, în vila de la Otopeni, martorul Ilioaia are o „teorie” interesantă. El susţine că, în noaptea fatidică (când, oficial, în casă se aflau doar Mădălina, Petru, soacra şi copilul – n.r.), artista putea să fi fost lovită de cineva, eventual în timpul unei agresiuni, ipoteză lansată, de altfel, şi de părinţii Mădălinei: „Ceva e putred şi ştie şi el, şi mă-sa. Părerea mea e că Mădălina a fost lovită. Eu mă gândesc la tot felul de variante, mai ales că am văzut la ea, la Mădălina, că la un ochi era vânătă: asta am văzut eu (la înmormântare – n.r.)!”. Întrebat şi mai concret, dacă ştie sau crede că în casa de la Otopeni ar fi putut avea loc o luptă la care să participe activ şi artista, Ilioaie spune doar atât: „Mădălina nu omora nici o muscă!”.

„Ştiu o substanţă care, pusă în pahar, faci infarct”

Pentru că Sorin Ilioaia a lansat incredibila, şocanta ipoteză privind mărturia, pe care ar avea-o înregistrată, în care Petru Mircea ar fi vorbit de procurarea unor droguri solubile pentru soţia sa, l-am întrebat pe martorul-cheie de ce totuşi nu a fost găsită nicio urmă de drog în corpul Mădălinei (aşa cum rezultă explicit din raportul medico-legal). „Nu ştiu de ce nu a fost găsit. Dar ştiu o substanţă care, pusă în pahar, faci infarct şi nu găseşte nimeni nimic”, spune Ilioaia. Continuăm să credem că orice ar fi fost suspect ar fi trebuit să fie găsit la examenul medico-legal la care au participat cei mai buni legişti din România şi, nu în ultimul rând, procurorul Marius Iacob (pe atunci şeful criminaliştilor pe ţară). Ceva însă poate scăpa multora: şi anchetatorilor, şi celor care aşteaptă, cu sufletul la gură, ADEVĂRUL DESPRE MOARTEA MĂDĂLINEI MANOLE.

„Aş vrea o confruntare, dar nu face Parchetul asta”

Dezvăluirile lui Sorin Ilioaia făcute reporterilor „ring” au băgat „în şedinţă”, ieri, întreaga presă din România, chiar dacă acestea vin ca urmare a primelor dezvăluiri făcute(vezi facsimil cu declaraţia lui Ion Manole) cu câteva luni în urmă de părinţii Mădălinei. Este interesant că atât Petru Mircea, cât şi Ciprian Antochi au confirmat, la un moment dat, la două posturi TV din trusturi diferite, că Sorin Ilioaia a fost în casa Mădălinei la scurt timp după înmormântare. Nici unul dintre ei n-a spus însă, poate şi pentru că n-au fost întrebaţi, nici despre episodul cu drogurile, nici despre cel cu ameninţarea adusă mamei Mădălinei şi nici măcar despre cel cu discuţia telefonică avută de Puiu cu o femeie căreia, la câteva zile după moartea soţiei, i se adresa cu… „Iubito”. Tocmai de aceea, Sorin Ilioaia ne-a declarat (în exclusivitate): „Aş vrea o confruntare cu amândoi, cu Petru Mircea şi cu Ciprian, dar nu face Parchetul asta (confruntarea – n.r.)!… Aş vrea, în primul rând, în faţa procurorului, să-l întreb pe Ciprian tot ce ştiu eu că ştie şi nu vrea să spună”.

L-ar mai înregistra încă o dată pe Puiu. Cu voia procurorului.
Sorin Ilioaia merge până acolo încât s-ar pune chiar la dispoziţia procurorului pentru a-l mai înregistra încă o dată pe Petru Mircea: „Dacă procurorul mi-ar da acceptul să-l înregistrez, pe mine mă duce capul să vorbesc cu Puiu!… Bine, poate acum n-ar mai spune nimic, dar… Mă rog, oricum, eu n-aş vrea să am somnul pe care-l are Petru Mircea, dacă el are conştiinţă!”.

Vrea să participe cu Petru şi Ciprian la… „Testul Adevărului”

„Legea nu mă lasă, că dacă mi-ar permite, i-aş face eu să spună tot. (…) Aş fi de acord să ni se facă scopolamină, ca pe timpul războiului. Şi mie, şi lui Ciprian, şi lui Petru Mircea, să vedem care minte. Că la testul cu scopolamină (un test foarte controversat, căreia i se spune «Testul Adevărului» – n.r.) spui tot-tot, şi dacă ai făcut crimă spui. (…) Că testul cu detectorul de minciuni nu ştiu dacă e relevant. Cunosc un tip care a trecut de mai multe ori testul ăsta: avea fapta, dar trecea testul!”, mai afirmă martorul-cheie. Poate tocmai de aceea e de datoria procurorilor să-l audieze cât mai repede pe Sorin Ilioaia, să-i ceară înregistrarea/înregistrările şi, eventual, alte probe, şi să stabilească cât mai repede dacă, pornind de la aceste probe, mai trebuie audiaţi alţi martori (Petru Mircea, părinţii acestuia, Ciprian Antochi şi, de ce nu, „vocea femininină” care ar fi vorbit cu Petru). Până la eventualele audieri la procuratură, paginile „ring” sunt deschise tuturor celor care au ceva de spus în legătură cu dezvăluirile lui Ilioaia. PRO sau… CONTRA.

„N-aş vrea să am somnul pe care îl are Petru Mircea, dacă el are conştiinţă.”, SORIN ILIOAIA, martorul-cheie

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *