ZiarulRing

29-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lucian Mandruta se RAZBUNA pe paparazzi

Avatar

Publicat

pe

Răfuială cu fotografii, diagnostic necruţător sau promo neconvenţional? Acestea sunt cele trei variante pe care „ring” le-a identificat în cercul de apropiaţi ai ştiristului Lucian Mândruţă, după confesiunea surprinzătoare a acestuia de marţi seară, în cadrul show-ului „Acces Direct”, de la Antena 1. „Azi s-a întâmplat un lucru care va aduce durere familiei mele. Mâine (miercuri – n.r.), un ziar din Bucureşti va publica nişte fotografii urâte din punctul meu de vedere”, şi-a pus el în gardă, cu un aer sobru, toţi apropiaţii.

„Probabil că în momentul acesta nu sunt nici un părinte foarte bun, şi nici un soţ extraordinar. Sunt un om care este o ştire. Familia mea e alături de mine, chiar dacă am greşit enorm faţă de ea. Le cer scuze Ioanei, lui Matei, Andreei şi lui Mihai pentru lucrurile grele care urmează pentru ei în perioada următoare. Aş vrea doar să-i rog să rămână cu mine şi… dvs., dacă puteţi, doamnelor şi domnilor”, a continuat Mândruţă. Contactată de „ring”, Elena Prodan, responsabil PR Antena 1, n-a oferit nicio poziţie oficială a postului faţă de afirmaţiile ştiristului, ci doar un „No comment” sec.

Adulter în flagrant
Primul şi aparent cel mai plauzibil scenariu e că Lucian Mândruţă ar fi fost surprins recent de paparazzi în ipostaze neconvenţionale cu o altă femeie decât soţia lui, Ioana. Surprinzător, se pare că n-ar fi fost contactat pentru a fi întrebat cine e noua lui iubită, ci şi-ar fi dat seama pe loc că a fost fotografiat. Pentru a nu-şi surprinde familia şi apropiaţii, ştiristul ar fi preferat să-i anunţe despre existenţa imaginilor care ar apărea în aceste zile.

Veşti proaste de la medic
O altă ipoteză, de această dată surprinzătoare, ar fi că Lucian e victima unei maladii pe care publicaţia misterioasă urmează să o dezvăluie alături de fotografii care îl arată frecventând un spital. Spre surprinderea apropiaţilor, colegul Sandrei Stoicescu la pupitrul „Observatorului” a slăbit foarte mult în ultima perioadă fără să fi auzit cineva de vreo dietă pe care el ar urma-o.

Actor de revelion

Ultima şi cea mai probabilă ipoteză duce la un deznodământ comic al întregii situaţii. Surse din trustul Intact au declarat pentru „ring” că afirmaţiile lui Lucian Mândruţă fac parte dintr-un promo neconvenţional pus la cale de Antena 1 pentru seara de revelion. Ştiristul ar urma să joace într-o scenetă a cărei acţiune are de-a face cu fenomenul paparazzo.

Au zis „Da” în avion
Ioana Mândruţă e medic neurolog la Spitalul Clinic Universitar din Bucureşti, unde s-au şi cunoscut. Într-un interviu acordat acum un an revistei „Felicia”, ştiristul declara: „Ne-am căsătorit de două ori: o dată în avion, cu ofiţerul Stării Civile un pic galben la faţă, însă cu suficientă voce să ne întrebe dacă binevoim să ne luăm… Şi-apoi la biserică, mulţi ani după, cu picioarele pe pământ şi încă în cunoştinţă de cauză! Aş lua-o şi mâine dacă legea mi-ar permite!”.

Apropiaţii lui Lucian Mândruţă susţin că acesta le-ar fi recunoscut telefonic că totul a fost… o farsă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *