ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lipan-Ţăndărică, DECLARAȚIE-ȘOC: „Am împărţit femeile cu Nicu Covaci”

La 62 de ani, are o iubită cu 30 de ani mai tânără, însă, înainte de a o lua de soţie, vrea ca ea să-i demonstreze că e serioasă.

Avatar

Publicat

pe

La 62 de ani, are o iubită cu 30 de ani mai tânără, însă, înainte de a o lua de soţie, vrea ca ea să-i demonstreze că e serioasă. În schimb, Ovidiu Lipan-Ţăndărică recunoaşte, pentru „ring”, că în viaţa lui există acum şapte femei şi că, la un moment dat, a împărţit partenerele cu fostul coleg de trupă Nicu Covaci.

Până va ajunge la altar, celebrul toboşar susţine că vor trece ani: „Nu mă mai însor acum, aşa cum s-a auzit. Mai aştept vreo cinci-şase ani, că vreau să văd dacă ea e serioasă şi mă însor pe la 70 de ani. Am 49 de ani şi mă simt de 38 (râde). Sunt tânăr şi voi rămâne mereu aşa. Am influenţe dintr-o lume paralelă şi acestea mă menţin tânăr şi cu vigoare. Probabil sunt fiul unui extraterestru”.

„Îşi rupeau chiloţeii şi îmi trimiteau cheile”

Pentru că nu întruneşte clişeele de frumuseţe, Ţăndărică recunoaşte că nu ştie cum atrage femeile: „Ele vor rămâne veşnic în jurul meu pentru că sunt o sursă de inspiraţie… Nu sunt nici înalt, nici cu ochii albaştri, nici blond, nici frumos, le atrag într-un fel inexplicabil. Sunt ca un magnet. N-am socotit niciodată numărul gagicilor, că nu m-a interesat. Îşi rupeau chiloţeii, îmi trimiteau cheile, rupeau hainele de pe mine, iar acum la fel… trag de mine, mă împing, mă bruschează, dau cu picioarele în uşă, dar acum nu le mai las să iasă. Dilema mea cea mai mare e legată de culoarea părului, după o blondă îmi place o brunetă. Dar nu sunt atât de afemeiat încât să ies cu două femei în aceeaşi zi. Sunt statornic… am vreo şapte femei cu care trăiesc”.

„Nu ne-am certat şi nu avem nimic de împărţit”

Buni prieteni cândva, Ovidiu Lipan-Ţăndărică şi Nicu Covaci s-au distanţat odată cu plecarea toboşarului din trupa Phoenix.

Advertisement

„Pe Nicu n-am fost supărat niciodată şi n-am de ce să-l iert. Am vrut alte proiecte şi el n-a înţeles pentru că îşi dorea să-i rămân alături. Nu ne-am certat şi nu avem nimic de împărţit. Am împărţit şi bucăţica de pâine, iar uneori şi femeile. E un mare artist, un compozitor desăvârşit, un om special, iar eu la fel. De doi-trei ani nu mai ştiu nimic de el, că nu mai ţinem legătura. Are karma lui prin care trebuie să treacă”, spune Ţăndărică.

„Voi candida pentru postul meu”

Foarte iubit de români, toboşarul refuză să intre în cursa electorală: „Politica e refugiul unor oameni care vor să aibă antemergători. N-am nicio legătură cu politica, sunt un artist înnăscut şi voi candida doar la postul meu de Ţăndărică”.

El susţine că e ghidat de o inteligenţă superioară: „Am legături cu o creatură avatarică şi ea îmi transmite când să intru şi când să ies din galaxie”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *