ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

INCREDIBIL! „Sorin Oprescu” s-a apucat de CÂNTAT!

Avatar

Publicat

pe

„Primarul” e hotărât să se apuce de treabă. Şi-a făcut o trupă, pe care a intitulat-o sugestiv Lokka, şi se pregăteşte de concertul de lansare, care va avea loc pe 9 aprilie, în clubul Tribute, din Bucureşti. Actorul Răzvan Oprea, cel care l-a interpretat pe Sorin Oprescu la „Mondenii”, e convins că va da lovitura…

Chiar dacă nu mai face parte de mai bine de un an din echipa emisiunii „Mondenii”, de la Prima TV, Răzvan Oprea este confundat, în continuare, cu personajele pe care le-a interpretat timp de mai multe sezoane. Lucru ce nu-l deranjează, dimpotrivă. „I-am imitat pe Sorin Oprescu, George Copos şi am mai avut un personaj de compoziţie, domnul «Nu ştiu». Mi se mai întâmplă să intru prin vreun magazin de cartier şi oamenii să-mi zică: «Bună ziua, domnule Oprescu!» sau «Ce faceţi, domnule Copos, aţi ieşit de la închisoare?», ne amuzăm împreună”, povesteşte Răzvan Oprea, adăugând că i-ar plăcea să mai joace în comedy-show-uri, dar puţin altfel. „Mi-ar plăcea să mai apar într-o emisiune, dar în care să fie mai puţină imitaţie, punându-se accent mai mult pe tipologiile de personaj. Cred că o emisiune gen «Saturday Night Live» ar avea mare succes în România, canalul care va face asta va câştiga cu siguranţă partida de sâmbătă seara”, susţine actorul.

Visăm să fim staruri rock

Până una-alta însă, Răzvan Oprea este pe cale să-şi împlinească un vis mai vechi, acela de a cânta împreună cu fratele lui într-o trupă. „Cu mulţi ani în urmă, când lumea noastră se împărţea în rockeri şi depechari, noi, eu şi fratele meu, Ştefan, ascultam mult rock, dar ne plăcea şi Depeche Mode şi ne visam staruri rock sau Dave de la Depeche Mode. Anul ăsta am înfiinţat trupa Lokka şi nu ştiu dacă vom fi staruri, dar în niciun caz rock. Noi cântăm un stil propriu pe care Ştefan, căci el compune, l-a numit pop-fusion”, a povestit Răzvan Oprea. Planurile sale nu se opresc însă aici, căci, după lansarea oficială de la începutul lunii aprilie, intenţionează să lanseze şi un prim single, urmând ca la începutul verii să scoată pe piaţă o nouă piesă despre care crede că are toate şansele să devină un adevărat hit de sezon. „Avem tot ce e nevoie pentru superdistracţie: playlist, sound, energie şi chiar şi o domnişoară talentată cu saxofonul”, spune optimist actorul.

„Nu inventez apa caldă.” – Răzvan Oprea

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *