ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

DECLARAŢIILE DURE între Arșinel și Anca Pandrea

Avatar

Publicat

pe

Nu este pentru prima dată când Alexandru Arşinel e criticat de către Anca Pandrea, pentru faptul că, susţine ea, acesta nu s-ar fi interesat de soarta lui Iurie Darie atunci când s-a internat pentru operaţia de hernie. Însă de această dată, Anca Pandrea pare mai supărată ca nicicând, declarând despre maestrul Arşinel că nu ar avea … suflet. După ce, vreme de patru luni de zile, Anca Pandrea a stat alături de actorul Iurie Darie, în Spitalul Bagdasar-Arseni, ea i-a reproşat unuia dintre colegii de breaslă, Alexandru Arşinel, că nu l-a preocupat  soarta regretatului actor.

DRAMATIC. Anca Pandrea NU ÎI POATE IERTA un singur lucru lui Iurie Darie!

La 9 luni de la trecerea în nefiinţă a lui Iurie Darie, Anca Pandrea se declară în continuare  afectată de acest episod: „Sunt supărată încă şi este normal. Când Iura era internat şi Arşinel era în acelaşi spital, nici măcar nu a întrebat ce face Iura, ceea ce mi s-a părut ciudat. Eu nici măcar nu am ştiut că a venit, mi-au spus pacienţii şi asistentele: „Ştiţi că domnul Arşinel a fost aici şi nici măcar nu a întrebat de Iura?!”. Să-i fie ruşine şi să-l ajute Dumnezeu după sufletul lui, că eu nu comentez nişte lucruri fără suflet, eu comentez cu mare drag oamenii cu suflet! Arşinel nici nu merită să discut despre el. Totul până la Iura al meu!”, a declarat foarte supărată Anca Pandrea în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro.

Anca Pandrea şi .. Iurie Darie: „Viii şi morţii sunt ÎMPREUNĂ în Grecia. Asta NE-A IMPRESIONAT cel mai mult!”

De cealaltă parte, cuvintele ei l-au amuzat pe maestrul Arşinel, mai ales fiindcă, spune acesta, nu sunt de luat în serios: „Mă interesează atât de puţin ce gândeşte şi comentează Pandrea de nu vă imaginaţi! Eu faţă de Iura am avut întotdeauna un respect şi o admiraţie permanente. Mai ales că era moldovean de-al mei şi îmi era foarte drag. La spital, am fost printre primele persoane care l-au vizitat. Când am venit în prima zi la consult, până să intru în cabinetul doctorului, am mers  la el în salon şi am stat 10 minute împreună. Era deja într-o stare destul de dificilă. Iar când am intrat a doua oară, am intrat în rezervă, m-au dezbrăcat şi m-au pregătit pentru operaţie. Cum era să mă duc? Pe targă? Ea nu-i normală! Ea nu-i un om care să se controleze, tocmai de asta părerea ei nu mă interesează. Dacă cineva poate să zică despre mine că sunt un om fără suflet înseamnă că nu-i un om normal. Sunt atâţia oameni care mă cunosc şi ştiu cum sunt de fapt, iar ea îmi imputa că de ce nu m-am dus pe targă la Iura!? Ce nu înţelege? Azi am fost să-mi fac analizele şi l-am vizitat pe Iura, a doua zi m-am operat! Şi dacă pune problema aşa, ea de ce nu a venit să mă viziteze, să mă întrebe ce fac?”, a comentat Alexandru Arşinel în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro.

Povestile lui FANE JEG, partea a doua: CUM I-A CONVINS pe Anca Pandrea si Iurie Darie SA SE DEZBRACE (FOTO NECENZURAT)

Advertisement

Sămânţa de scandal dintre cei doi este însă mai veche. În anul 2010, actorul o acuza pe soţia lui Iurie Darie că îşi manipula soţul dând vina pe artistă pentru ideea şi publicarea pozelor XXX.  Directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” a insinuat şi faptul că Iurie Darie suferea de o afecţiune care îl făcea să fie uşor de manipulat. Anca Pandrea  a replicat  că discuţia despre o ipotetică boală a lui Iurie Darie este mai urâtă decât gestul de a poza în ipostaze sexy.


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *