ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Cel mai tare truc pentru cei care merg singuri în vacanță. De ce e bine să rezervi cazare pentru două persoane, deși costă mai mult

Avatar

Publicat

pe

Un reporter de călătorii a oferit cel mai util sfat celor cărora le place să meargă în vacanță. Chiar dacă plănuiești să călătorești de unul singur, există un motiv întemeiat pentru care să rezervi cazare pentru doi.

De ce să rezervi cazare pentru doi chiar dacă mergi singur în vacanță

Un reporter de călătorii ce a vizitat o mulțime de țări, a dezvăluit cel mai util truc pentru vacanță. Tânără a mărturisit că prin intermediul Airbnb a reușit să stea în unele dintre cele mai inedite locuințe.

„Cabane primitoare, case mici unice, apartamente de lux – le-am rezervat pe toate prin intermediul Airbnb. Ca reporter de călătorii, mă cazez în locuințe din întreaga lume, de la SUA și Canada până în Europa de Vest.

Prefer să stau în locuințe Airbnb în loc de hoteluri pentru că adesea îmi oferă experiențe unice, cum ar fi dormitul într-o casă în copac în Canada și într-un butoi locuibil în Elveția”, a spus tânăra pentru Insider. 

De-a lungul timpului, reporterul de călătorii a luat trenul pe timp de noapte în SUA și Elveția, a dormit pe vaze de croazieră pe Marea Caraibelor. Fiecare vacanță a fost de vis pentru ea.

Cum să fii de fiecare dată în siguranță

Dar plecând aproape întotdeauna singură, a descoperit metoda prin care să se simtă în siguranță de fiecare dată. Astfel că, tânăra a împărtășit și cu restul lumii această informație de mare ajutor.

Advertisement

Este vorba despre rezevarea unei cazări pentru doi, chiar și atunci când călătorește de una singură. „Când vine vorba de șederea în locuințe Airbnb singură, cel mai bun sfat al meu este să rezervați cazare pentru două persoane. 

Atunci când fac rezervarea, pur și simplu modific numărul de oaspeți de la unu la doi. Apoi, în mesajul meu către gazdă, spun întotdeauna că aș putea avea un prieten care să se alăture călătoriei mele.

În acest fel, gazda mea nu crede că eu călătoresc cu adevărat singură. Crearea iluziei că am pe cineva cu mine mă face să mă simt mai în siguranță când adorm noaptea într-un loc străin”, este trucul de vacanță dezvăluit de reporterul de călătorii.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *