ZiarulRing

29-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cătălin Moroşanu, „turnat” de prieteni. Ce „dependenţă” era să-l scoată din junglă

Avatar

Publicat

pe

Duminică, la ProTV a avut loc finala emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, în care Cătălin Moroşanu a câştigat titlul de regele junglei. Prietenul acestuia, Sebastian Ciobanu, a dezvăluit, pentru „ring”, că se aştepta din clipă în clipă ca Moroşanu să părăsească jungla pentru că era epuizat. Fără cafea, el nu funcţionează.

Supranumit şi „Moartea din Carpaţi”, Moroşanu a reuşit să-şi adjudece titlul de rege al junglei. Umorul, sociabilitatea, dar şi încrederea în forţele proprii l-au ajutat pe luptător să devină favoritul publicului. Kickboxerul Sebastian Ciobanu mărturiseşte că s-a obişnuit ca Moroşanu să fie preferat de public, deoarece nu este primul concurs pe care îl câştigă datorită voturilor telespectatorilor. „Nu mă aşteptam să câştige, îl ştiam un om puternic, dar orice persoană puternică are şi temeri. La toate concursurile la care a participat ne-a făcut mândri. Toată lumea, când îl vede în ring, îl vede altfel, acolo îşi arată nebunia… În viaţa de zi cu zi e un tip sensibil. Au fost unele probe la care nici eu nu aş fi făcut faţă. Lui, de exemplu, îi e frică de înălţime; la una dintre probele la care au participat Dorian şi Vladimir, nu ar fi reuşit”, spune Sebastian.

„Dorian a fost un adversar puternic”

Prietenul lui Moroşanu adaugă: „Nu ne aşteptam să câştige. Dorian a fost un adversar puternic, e frumuşel, avea toate şansele să câştige. Se vedea că era obosit, consumat psihic şi fizic. De multe ori când vorbea, mai avea puţin şi adormea. A slăbit foarte mult, chiar a fost ca o cură pentru el că tot se plângea că s-a îngrăşat. Se pare că Dumnezeu i-a ascultat ruga. Acolo i-a lipsit cafeaua, e un consumator înrăit de cafea. A băut şi 10 cafele pe zi… Sincer, mă aşteptam să iasă mai rapid, să se ceară acasă, dar uite că ne-a surprins pe toţi. A mai fost şi dorul… Soţia lui abia aştepta să îl vadă acasă, nu prea i-a convenit că au stat departe unul de celălalt”.„Financiar a fost mulţumit”

Pe de altă parte, Sebastian ne-a precizat că atuul principal al lui Cătălin este charisma. „El se exteriorizează altfel, are o charismă a lui. Când se întâmplă ceva, te face să râzi. De exemplu, «La să-mi cucu’ în pace» (n.r. – replică ce l-a făcut celebru pe Cătălin în emisiune). În situaţii extreme, scoate o trăsnaie pe gură. Nu ştiu care au fost motivele pentru care el a participat la emisiune… De notorietate nu avea nevoie. Financiar, ştiu că a fost foarte mulţumit. În privinţa condiţiilor din junglă… El a trăit în condiţii mult mai grele, e un om din popor, d-asta e şi aşa iubit. Tatăl lui fiind pădurar, Cătălin a copilărit prin şi pe lângă pădure. Pădurea l-a făcut mai puternic, a fost un atu pentru el, deşi concursul s-a desfășurat în Africa”, a încheiat luptătorul.

„Reacţia lui de aseară (n.r. – duminică) a fost una firească, era epuizat… Lui nu-i stă în fire să zâmbească și căuta să vorbească cu el însuşi, era retoric.” – SEBASTIAN CIOBANU

„Cătălin a avut momente de cădere, dar toată lumea a avut… Era normal să se întâmple asta.” – SEBASTIAN CIOBANU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *