ZiarulRing

29-feb.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Carmen Harra, despre protestele din România: urmează o tragedie, guvernul va cădea…

Avatar

Publicat

pe

În urmă cu o lună și jumătate, la finalul anului 2016, când alegerile erau deja câștigate de actuala putere, carmen harra spunea, la antena stars, că în românia vor urma proteste de amploare. Realizatorii i-au spus atunci celebrei scriitoare americane care are darul de a „vedea” viitorul că așa ceva nu are cum să se întâmple în anul 2017. Iată cum simte carmen harra că va evolua situația tensionată din românia…

Contactată de ziarulring.ro, carmen harra ne-a declarat: „acum șase săptămâni, cei de la antena stars mă întrebau ce urmează în anul 2017. Le-am spus atunci că văd multi oameni protestând pe străzi, iar realizatorii mi-au replicat că așa ceva este aproape imposibil. Iată că se confirmă ceea ce spuneam: românii protestează în stradă când nimeni nu se aștepta la mișcări de o asemenea amploare.

Starea generală din românia este legată de starea mondială foarte tensionată, peste tot în lume oamenii își strigă frustrările și reacționează emoțional, pe fondul unei temeri generale că urmează al treilea război mondial. Faptul că electorii l-au trimis pe donald trump la casa albă, în timp ce americanii au votat-o masiv pe hillary clinton, a amplificat starea internațională de tensiune. Comportamentul lui trump în calitatea de lider al sua a dat startul protestelor în lume. În america au ieșit în stradă pentru a protesta față de politica lui trump peste trei milioane de oameni într-o singură zi. Urmările le știți…

Din păcate, și în românia, urmează o tragedie, guvernul va cădea destul de repede ca urmare a mișcărilor de stradă și situația va deveni din ce în ce mai tulbure, în ton cu situația mondială. Economia globală se va prăbuși pe fondul lipsei unor lideri reali în sua și în alte state mari, iar monedele se vor prăbuși, ceea ce am spus deja. Chiar dacă ni se spune că economia este stabilă, va urma un colaps economic general și o perioadă de recesiune mult mai gravă decât ceea ce am trăit acum câțiva ani.

Pe acest fond, vom fi extrem de aproape de un război global și 2017 este un an crucial în acest sens. Va fi un an de cotitură care va schimba lumea așa cum o știm astăzi. Pericolul în acest an este să se declanșeze un conflict global în care pot muri sute de milioane de oameni nevinovați. Să nu uităm că există arme nucleare și că nu toți liderii mondiali sunt responsabili pentru deciziile luate.

Revenind la românia, mișcările de protest nu vor înceta, guvernul va cădea și va urma o perioadă agitată din toate punctele de vedere. Nu sunt excluse nici alegerile anticipate, dacă protestele se amplifică fără nicio reacție din partea liderilor. Repet, e vorba de reacții emoționale ale mulțimii, pe fondul manipulării, nu neapărat de reacții logice și normale. Generațiile actuale nu știu ce înseamnă instabilitatea politică și economică sau războiul”.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *