ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Camelia Voiculescu: „Cel mai important este PREZENTUL pe care îl împart acum cu cei mai buni oameni de televiziune și cărora le mulțumesc”

Avatar

Publicat

pe

Antena 1, cel mai puternic si longeviv brand de televiziune românesc, aniverseaza primii 22 de ani. Ani în care reusita s-a masurat în a fi mereu aproape de telespectatori si a le împlini asteptarile. La 22 de ani, postul generalist al Intact Media Group a adus romanilor cele mai apreciate show-uri de televiziune din lume, precum si formate locale care au drept fani milioane de telespectatori români.


Tot Antena 1are si cea mai puternica echipa de productie, dar si cele mai populare si îndragite vedete. Campaniile Observator au schimbat legi, asigurând suport pentru cei aflati în situatii dificile.

Nu as masura Antena 1 in ani. De fapt, singura unitate de masura potrivita ar fi generatiile. Perspectiva pe care tatal meu a avut-o in urma cu 22 de ani, odata cu lansarea. Perspectiva pe care o am alaturi de toti oamenii minunati care isi dedica intreg talentul lor acestei pasiuni. Si perspectiva celor care ne urmeaza. Ca sa existe insa trecut si viitor cel mai important este PREZENTUL pe care il impart acum cu cei mai buni oameni de televiziune si carora le multumesc!”, a declarat Camelia Voiculescu, cu aceasta ocazie.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *