ZiarulRing

23-feb.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Bomba pe scena muzicala din Romania. Andre revine. Ce plan au Andreea Antonescu si Andreea Balan

Avatar

Publicat

pe

Cele două componente ale formației andre, andreea antonescu și andreea bălan, s-au reunit și speră să dea lovitura pe piața muzicală.

„andrelele” s-au întors! Andreea bălan și andreea antonescu și-au anunțat fanii că au refăcut trupa andre de dragul lor și al vremurilor de altădată.

„dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei andre. Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea și susținerea voastră”, a scris andreea bălan pe instagram.

Mesajul andreea bălan

„andré reprezintă copilăria și adolescența mea. Am trăit foarte intens acea perioadă și m-a marcat profund. Azi, la maturitate, am decis să ne reunim și de data aceasta să facem ceea ce ne dorim noi două. O facem pentru fanii noștri care nu au încetat să ne susțină în acești 17 ani, cât nu am fost împreună și care nu au încetat să spere că ne vom reuni. André înseamnă o legendă, un model și un reper pentru o generație întreagă. Nicio altă trupă nu a egalat succesul noastru și sunt convinsă că nu vom dezamăgi. Iar show-urile noastre vor fi wow!”, promite andreea balan.

Mesajul andreei antonescu

„avem atât de multe de oferit, iar așteptarea reîntâlnirii a fost atât de mare încât eu și andreea suntem nerăbdătoare să dăruim tot ce avem noi mai bun. Cu aceleași emoții, poate chiar mai mari, cu aceeasi determinare, suntem în măsură să aducem acum în fața celor ce ne iubesc, trupa andre. André este despre noi, andré este pentru voi, să-nceapă andré, capitolul 2”, adaugă andreea antonescu.

Andre, revenire după aproape 18 ani de pauză

Andreea bălan și andreea antonescu au format trupa andre în anul 1999. Albumul lor de debut, la întâlnire (1999), a fost foarte bine primit de fanii din românia. 

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *