ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Andreea Mantea: „Lăsaţi-mă în pace!”

Avatar

Publicat

pe

După ce povestea ei controversată de dragoste cu Andrei Ţârdea a ţinut zile în şir prima pagină, Andreea Mantea consideră că nu trebuie să fie numită „vedetă” doar pentru că face parte din echipa emisiunii „Din Dragoste”.

„Ce-a făcut asistenta lui Mircea Radu de trebuie să tot apară?!”, a răbufnit ea.

Andreea nu mai vrea să ocupe paginile publicaţiilor mondene, cel puţin pentru o perioadă, chiar dacă s-a făcut remarcată datorită pictorialelor fierbinţi. După ce şi-a făcut ucenicia ca asistentă a matinalilor Răzvan şi Dani şi a fost avansată la „Din Dragoste”, Andreea nici nu mai vrea să audă de showbiz şi de presă.

Intră în silenzio stampa

Obosită de toate întrebările care i s-au pus în legătură cu viaţa personală a iubitului ei, Andrei Ţârdea, asistenta lui Mircea Radu nu mai doreşte să intre în gura cârcotaşilor. Din cauza relaţiei în care s-a implicat, Andreea a reuşit să cunoască şi dezavantajul de a fi persoană publică, intrând fără să vrea într-un scandal. „Ce-a făcut asistenta lui Mircea Radu de trebuie să tot apară?! Nu mai vreau să fiu sunată şi să-mi dau cu părerea asupra niciunui subiect, îmi spun punctul de vedere doar în grupul de prieteni sau în familie”, ne-a explicat politicos Andreea dorinţa ei de a nu se mai vorbi atât de mult despre ea.

Îl asistă pe Mircea Radu în alt proiect

Andreea Mantea şi Mircea Radu au terminat filmările pentru emisiunea „Din Dragoste” şi au intrat, oficial, în vacanţă până în septembrie. Cu toate că există surse care susţin că emisiunea cupidonului va fi scoasă din grila Antenei 1, asistenta lui Mircea Radu a infirmat recent aceste zvonuri.

Ea a recunoscut însă că există posibilitatea să revină mai devreme pe platoul de filmare, în aceeaşi formulă: „Poate ne apucăm mai devreme de muncă”. Andreea a evitat să ofere mai multe detalii despre noul proiect, precizând că acesta se discută încă.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *