ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Actorul român care a ajuns să vândă legume, la piață. Ce mare nume a fost văzut la tarabă

Surpriză de zile mari pentru bucureştenii care au mers la cumpărături în zona Cotroceni! Unul dintre cei mai mari actori români a ajuns să vândă legume, la piaţă. Iată ce mare nume a fost văzut la tarabă!

Avatar

Publicat

pe

Surpriză de zile mari pentru bucureştenii care au mers la cumpărături în zona Cotroceni! Unul dintre cei mai mari actori români a ajuns să vândă legume, la piaţă. Iată ce mare nume a fost văzut la tarabă!


Dacă aţi trecut prin piaţa din zona Cotroceni, în weekend, şi vi s-a părut că l-aţi văzut pe Alexandru Arşinel vânzând la tarabă, chiar el era! Marele actor nu are probleme cu banii, dar îşi ajuta fiul cel mic să vândă legume: ardei kapia, gulii şi roşii. Cristian are o afacere în domeniul agricol şi se pare că îi merge de minune. În vârstă de 81 de ani, Arşinel nu s-a sfiit să stea în spatele tarabei şi să servească clienţii, în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă.


Actorul a fost surprins de cei de la Click descărcând din maşină câteva lădiţe cu legume proaspete, apoi, timp de o oră, a vândut, cot la cot cu fiul său.


“Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază… Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat «bio» în izolare. Nu mult, vreo 3 kilograme”, a mărturisit Alexandru Arşinel.


Cum a ajuns fiul cel mic al lui Arşinel să vândă legume în piaţă


Alexandru şi Marilena Arşinel, căsătoriţi de 52 de ani, au împreună doi băieţi, Bogdan Traian şi Cristian. Cel mic, în vârstă de 47 de ani, este absolvent de ASE şi Drept, a fost consilier la Curtea de Conturi, iar acum a ales să se dedice grădinăritului.
Cum nu a moştenit talentul actoricesc al tatălui său, Cristian plantează legume, pe un teren în apropierea Bucureştiului, pe care a amenajat un solar imens. Afacerea s-a dovedit un succes, pentru că acesta are contracte şi cu mai multe supermarketuri din ţară.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *