ZiarulRing

27-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Zodia pe care te poţi baza oricând

Perseverenţă, stabilitate, voinţă, răbdare, devotament şi loialitate. Acestea sunt doar câteva dintre calităţile care îi fac pe nativii din Taur cele mai de încredere persoane din tot zodiacul, pe care te poţi baza oricând.

Avatar

Publicat

pe

Perseverenţă, stabilitate, voinţă, răbdare, devotament şi loialitate. Acestea sunt doar câteva dintre calităţile care îi fac pe nativii din Taur cele mai de încredere persoane din tot zodiacul, pe care te poţi baza oricând.


Indiferent de problema pe care o ai, un Taur va fi întotdeauna lângă tine să te ajute sau să încerce să găsească rezolvări.


Familia
Pentru Taur familia şi valorile acesteia înseamnă totul. Inteligenţa şi simţul umorului îl fac adesea să se descurce în situaţii complicate, aparent fără ieşire şi să aducă armonia în casă. Stabilitatea este cuvântul de ordine când vine vorba despre acest semn al zodiacului.
Nativului din Taur îi plac banii şi niciun efort nu este prea mare pentru a-i obţine. Munceşte oricât şi în orice condiţii pentru a asigura confortul personal şi pe cel al familiei lui. Îi place să dăruiască celor dragi cadouri şi să fie un sprijin pentru ei.


Prietenii
Relaţia cu prietenii este şi ea importantă. În momentul când are un prieten de încredere, acesta este pentru totdeauna. Rareori vei mai găsi un prieten atât de loial precum Taurul. Deschis nevoilor tale, el va fi mereu pregătit să dea o mână de ajutor.
Foarte multe dintre prieteniile Taurilor încep în copilărie şi durează toată viaţa.
Rareori există certuri atât de mari, încât să se despartă şi să nu găsească soluţii de reconciliere. De asemenea, Taurul îşi va ţine promisiunile, chiar dacă situaţiile ar putea deveni dificile. Cuvântul dat este literă de lege pentru Taur. E în stare chiar să renunţe la confortul personal pentru a-i ajuta pe ceilalţi.


La serviciu
Recunoscut drept o persoană creativă, preocupată de latura artistică, dar și foarte pragmatică, la serviciu Taurul este colegul sau șeful pe care te poți baza. Calm, stăpân pe sine, îți transmite sentimentul că poate termina la timp toate proiectele, chiar și pe cele mai dificile. Capacitatea lui de a se concentra asupra tuturor aspectelor unei probleme le dă celor din jur încredere și îi mobilizează. Munca este foarte importantă pentru el, mai ales când e apreciată și câștigă și mulți bani de pe urma ei. Confortul, bunăstarea sau chiar luxul sunt elemente esențiale în viața unui Taur. Pentru acestea muncește, așa încât își asumă tot ce are de făcut și rareori vei auzi un Taur plângându-se. La serviciu adesea oferă sprijin colegilor care nu termină sarcinile la timp, iar ca șef este un exemplu care nu se va da niciodată în lături de a ajuta echipa muncind cot la cot cu subalternii pentru a duce proiectele la bun sfârșit.


În dragoste
Nevoia de stabilitate și de siguranță îi face pe nativii din Taur să fie fideli partenerilor. Nu sunt adepții riscurilor, ci preferă lucrurile sigure și clare și de aceea doar un Taur atipic ar înșela. Oferă orice persoanei iubite, de la cadouri până la timp petrecut împreună sau un umăr pe care să plângă. Familiști convinși, Taurii au tendința de a-și pune persoana iubită pe un piedestal și foarte rar vor renunța cu ușurință la o relație de lungă durată.

Advertisement