ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Zodia care va domina lumea in urmatorii 20 de ani

Avatar

Publicat

pe

Urmatorii 20 de ani vor depinde de energia unei singure zodii. Cu Jupiter in semnul zodiacal cel mai puternic si mai curtat al momentului, acest nativ va strange suficiente resurse cat pentru 20 de ani.
Influentele nefaste ale lui Mercur retrograd din ultima perioada si prezenta lui Saturn in mai multe case importante in ultimii ani au invatat-o pe cea mai puternica zodie de acum sa priveasca altfel viata.
Aceasta beneficiaza de stralucirea lui Jupiter pe cerul succesului pana in octombrie 2016. Prezenta lui Jupiter, chiar si pentru un an de zile (un termen scurt pentru alte zodii, dar unul colosal pentru cea despre care vorbim) va fi extrem de importanta mai ales in privinta vietii profesionale si amoroase.
Suferintele din ultima perioada au transformat radical acest semn zodiacal. Zodie de pamant, rationala cand nu trebuie si emotionala tot cand nu se cere, va sti in sfarsit sa faca diferentele pentru a fi fericita. Putina lume credea ca aceasta zodie va reusi sa conduca doar prin simpla putere a sugestiei.
Este acel gen de nativ care are capacitatea de a tria bine lucrurile si de a visa producand euforie in jur, mobilizand lumea, oferindu-le sansa de a se redescoperi.
Poate fi un bun psiholog sau om de televiziune intrucat cuvintele si gesturile pe care le foloseste ramane in amprenta memoriei colective multa vreme.
De ce va domina lumea vreme de 20 de ani? Raspunsul este simplu: Are un an la dispozitie pentru a-si organiza existenta cat pentru alti 10 sau 20, iar multe din ideile cu care va veni in fata lumii vor fi valabile doua decenii de acum incolo.
Nativul Fecioara este izvorul celor mai creative idei. Este mereu cu un pas in fata celorlalti, contrazicand orice previziuni bazate pe concretete. Are un al saselea simt care se confirma in timp si asta se datoreaza spiritului critic si a empatiei pe care niciun alt nativ nu le are.
Asadar, pregatiti-va de doua decenii de luciditate, prosperitate, speranta si bucurie in suflet, mai ales daca sunteti Fecioare sau aveti in jurul vostru pe cineva nascut in aceasta zodie!

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *