ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Xonia a ajuns de nerecunoscut. O boală teribilă i-a schimbat complet înfăţisarea

Cu toate că majoritatea au crezut că Xonia a lăsat poate prea mult la o parte dieta, alta este problema care o îngrijorează pe artistă.

Avatar

Publicat

pe

Cu toate că majoritatea au crezut că Xonia a lăsat poate prea mult la o parte dieta, alta este problema care o îngrijorează pe artistă. Fanii săi au putut vedea cum blondina s-a îngrășat foarte tare în ultima perioadă, mai ales în zona feței. Ce declarații a făcut cunoscuta artistă?


Xonia se luptă cu o boală teribilă care ăi schimbă înfățișarea


Majoritatea fanilor săi se întrebau de ce Xonia nu mai arată la fel ca înainte, cu toate că toți știu că artista este mereu atentă cu ceea ce mănâncă și face sport cât de des poate. Recent, cântăreața a venit în platoul unei emisiuni pentru a dezvălui că, de fapt, o boală a făcut-o să se schimbe atât. Unii au spus că s-a îngrășat prea tare, alții că a exagerat cu operațiile estetice, însă Xonia a venit să clarifice situația.


Xonia a clarificat situația! Motivul schimbării sale din ultima vreme


„Este o problemă medicală, am făcut niște analize și urmează să aflu și eu ce s-a întâmplat. Nu m-am trezit cu fața umflată peste noapte, este ceva ce s-a întâmplat încetul cu încetul. Încă nu am aflat ce s-a întâmplat pentru că am facut mai multe tipuri de analize, unele au fost trimise și în afară”


Xonia suferă de o boală, motiv pentru care fața i s-a umflat foarte tare


„Sunt foarte pozitivă”


Xonia a afirmat că se simte bine în pielea ei, dar că este îngrijorată de chipul care acum i s-a umflat foarte tare. Pe trupul său se poate vedea că nu exagerează atunci când își face poftele și că are grijă să aibă o alimentație cât mai corectă.


„Dacă m-aș fi îngrășat care era problema? În cazul meu nu este nimic grav, sper. Pot să îmi văd de viața mea și nu ascult de gurile rele. Oamenii arată că nu au cei șapte ani de acasă și nu știu să se comporte. Sunt foarte pozitivă și mă simt foarte bine.”

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *