ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Wilmark vrea să ÎNFIEZE o fetiţă!

În ceea ce priveşte viaţa personală, Wilmark ştie clar ce vrea: o fetiţă! Şi e dispus chiar să o înfieze…

Avatar

Publicat

pe

Dacă, în ceea ce priveşte activitatea profesională, încetarea colaborării cu emisiunea „Dansez pentru tine” i-a cam dat planurile peste cap, în ceea ce priveşte viaţa personală, Wilmark ştie clar ce vrea: o fetiţă! Şi e dispus chiar să o înfieze…

Cu toate că a fost considerat un bărbat cu lipici la femei, Wilmark a mărturisit nu o dată că pentru el familia este sfântă, fiind iremediabil îndrăgostit de soţia lui, Ioana. Cei doi sunt căsătoriţi de cinci ani şi au împreună doi băieţi adorabili, Luca (cinci ani) şi Nacio Joakin (1,5 ani) .

Cu toate acestea, Wilmark are un vis încă neîmplinit: vrea să fie şi tată de fată şi, pentru că provine dintr-o familie numeroasă, consideră că oricând este bine-venit în familie încă un bebeluş.

Medicii i-au recomandat să nu mai rămână însărcinată

Lucrurile nu sunt însă atât de simple pe cât par căci a doua sarcină a soţiei sale nu a fost tocmai lipsită de probleme: deşi a făcut investigaţiile medicale de rigoare şi a urmat tratamentele prescrise, medicii i-au recomandat totuşi să evite să rămână însărcinată. „Naşterea nu a fost uşoară pentru ea şi, din acest motiv, am renunţat la ideea de a face şi o fetiţă. La ultimul băiat a avut complicaţii la naştere, nu a fost bolnavă. Recomandarea doctorului a fost să nu mai facă un bebe”, a mărturisit coregraful.

Dar cum „Micuţul Wil” este optimist din naştere, el nu consideră acest lucru un impediment în a-şi vedea visul împlinit. „Pe viitor, vreau să înfiem o fetiţă, dar trebuie să o conving pe Ioana”, spune Wilmark, adăugând că, în mod sigur, fetiţa va fi româncă pentru că el consideră, acum, România ca fiind „acasă”.

36 de ani a împlinit Wilmark pe 31 mai.

„Cea mai bună afacere este să îţi alegi corect partenerul de viaţă. Soţia mea este punctul meu de echilibru.”, WILMARK

Advertisement

„Am trecut prin toate etapele creşterii unui bebeluş şi sunt bucuros că pot să am grijă de el o zi întreagă, fără nici un ajutor.”, WILMARK

https://ziarulring.ro/stiri/monden/223661/Wilmark-vrea-sa-INFIEZE-o-fetita-

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *