ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

(VIDEO) Mai mulți angajați demiși de la CSM Ploiești, găsiți în continuare în birouri. Comitetul de coordonare cere demiterea directorului

Avatar

Publicat

pe

Consilierii locali din Comitetul de coordonare a CSM Ploiești cer revocarea din funcție a directorului instituției, după ce acesta a lipsit de la o ședință pe care o convocase și nu a pus la dispoziție documentele solicitate. Ședința a fost urmată de un tur prin sediu, unde consilierii au găsit cel puțin doi foști angajați care, deși le expirase preavizul, continuau să se afle în birouri, având acces la documentele interne. Situația a fost explicată de primarul Volosevici, care susține că notificările privind rezilierea au fost anulate.

Conform unei hotărâri mai vechi a Consiliului Local, deciziile majore la nivelul Clubului Sportiv Municipal nu pot fi luate fără acordul unui comitet de coordonare desemnat de forul legislativ ploieștean. Acest comitet a decis recent, la sugestia fostului director al CSM, Mirela Limboșeanu, demiterea a șapte angajați de la secția Fotbal. Vineri, comitetul a avut o nouă ședință, după ce între timp fusese schimbată conducerea Clubului Sportiv prin dispoziție a primarului.

Cititi articolul intregral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *