ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Victor Becali confirmă: „Rusescu a slăbit, acum are greutatea optimă”

Avatar

Publicat

pe

Campionatul Spaniei are alte cerințe decât cel autohton, astfel încât raul rusescu nu are viață ușoară la sevilla.

Antrenorul unai emery l-a băgat într-un program special, în urma căruia atacantul român a slăbit drastic. Impresarul victor becali a confirmat, pentru „ring”, că rusescu venise cu câteva kilograme în plus după o vacanță prelungită, dar ne-a spus că acum a ajuns la greutatea optimă.

Transfer

Transferat de la Steaua, în această vară, pentru 2,2 milioane de euro la fc sevilla, raul rusescu nu a prins prima echipă. Se pare că argumentul andaluzilor a fost că fostul stelist avea câteva kilograme în plus care l-ar fi afectat în ceea ce privește randamentul, considera antrenorul lui raul, unai emery.

Românul a intrat într-un program special și efectul s-a văzut după două săptămâni. Fotografiile postate de site-ul estadiodeportivo.com sunt grăitoare.

Chiar dacă unii afirmă că sunt trucate, agentul jucătorului, victor becali, a confirmat că atacantul a dat jos câteva kilograme bune. „da, domnule, a slăbit! Era într-un program de pregătire, fiecare echipă are metodele proprii de a antrena și de a forma jucătorii.

Vacanță

Rusescu a fost după o vacanță mai prelungită. Repet, fiecare club, fiecare antrenor are metodele lui, însă asta nu înseamnă că raul nu a fost bine pregătit la steaua. Dacă era așa cum speculează unii, nu ar fi dat atâtea goluri în românia”, a declarat, pentru „ring”, Victor becali.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *