ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Vica a lăsat-o baltă! Bianca, în pană de domnişoară de onoare

Ocupată cu pregătirile pentru nunta care va avea loc în curând, Bianca Drăguşanu s-a trezit cu o problemă în plus de rezolvat: a rămas fără domnişoară de onoare.

Avatar

Publicat

pe

Ocupată cu pregătirile pentru nunta care va avea loc în curând, Bianca Drăguşanu s-a trezit cu o problemă în plus de rezolvat: a rămas fără domnişoară de onoare. Ba, chiar mai mult decât atât, relaţia ei de prietenie cu Vica Blochina pare să se fi dus pe apa sâmbetei…

Roşcata şi blonda au devenit prietene la cataramă cu ocazia filmărilor la emisiunea „Serviţi, vă rog!” din vara trecută, când au împărţit acelaşi spaţiu de cazare mai puţin conformist, o rulotă. Astfel, Bianca Drăguşanu şi Victoria Blochina au descoperit că au mai multe lucruri în comun decât ar fi părut la o primă vedere, aşa că au hotărât să se vadă şi după terminarea filmărilor.

„Nici măcar nu ştiu dacă voi merge la nuntă”

Zis şi făcut: prietenia celor două asistente TV a continuat şi la Bucureşti, fiind surprinse împreună de mai multe ori, chiar au sărit una în ajutorul celeilalte ori de câte ori a fost nevoie. Aşa că n-a fost o surpriză pentru nimeni când, acum trei luni, Vica a declarat pentru „ring”: „Bianca m-a sunat şi mi-a cerut să-i fiu domnişoară de onoare, iar eu am acceptat. Aşteptăm cu nerăbdare să facem petrecerea burlăciţelor, mai ales că o să fie o supernuntă!”. Timpul a trecut, iar Bianca a ajuns în pragul nunţii, surse din prejma acesteia afirmând că evenimentul va avea loc foarte curând. Surpriză însă: Vica a dispărut de pe lista domnişoarelor de onoare şi se pare că nici nu-i va fi alături prietenei la respectivul eveniment. „N-am vorbit cu Bianca nimic despre nuntă. Nu sunt domnişoară de onoare, nici măcar nu ştiu dacă voi merge la nuntă. Mă operez şi după aceea nu ştiu ce program am”, ne-a declarat Vica, motivându-şi elegant absenţa.

Ghinion sau ceartă între fete?

Coincidenţă sau nu, nici Bianca nu a ajuns la petrecerea dată de Vica în urmă cu două săptămâni şi desfăşurată într-un club din Mamaia. Vica şi-a scuzat atunci amica susţinând că Bianca nu a putut ajunge la ziua ei deoarece e pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Culmea e că, fix cu o săptămână înaintea zilei de naştere a Vicăi, Bianca şi Victor Slav au petrecut bine-mersi un weekend la… Mamaia.

400 de invitaţi vor participa la nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *