ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Turbulențe ucigașe: Un om a murit, iar alți 20 sunt în stare gravă, după un zbor Londra-Singapore. Pasagerii au fost aruncați cu capul de plafon

Avatar

Publicat

pe

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns, în cele din urmă, miercuri, în Singapore. 20 dintre ei luptă pentru viața lor într-un spital din Bangkok, scrie Reuters.

Zborul Londra-Singapore, operat cu un avion Boeing 777-300ER a fost deviat marți spre Bangkok pentru o aterizare de urgență, după ce avionul a fost zguduit de turbulențe care au aruncat pasagerii și echipajul în jurul cabinei, izbindu-i pe unii de tavan.

Un pasager britanic în vârstă de 73 de ani a murit din cauza unui presupus atac de cord, potrivit unui oficial al aeroportului, iar Spitalul Samitivej din Bangkok a declarat că 20 de pasageri se află la terapie intensivă, nouă au fost supuși unei intervenții chirurgicale, în timp ce alți cinci sunt în așteptare.

Josh Silverstone, în vârstă de 24 de ani, din sudul Londrei, s-a trezit pe podeaua avionului.

„Nu (…) mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Cred că am fost lovit undeva în cap. O mulțime de oameni s-au lovit la cap. Toată lumea sângera”, a declarat el pentru Reuters în timp ce părăsea spitalul miercuri seara, după ce a fost tratat. El avea o tăietură la ochi.

El se îndrepta spre Singapore pentru o vacanță înainte de a se întâlni cu niște prieteni în Bali. El a declarat că încă mai speră să ajungă pe insula indoneziană.

Advertisement

Mulți dintre pasagerii aflați încă în spital și care sunt tratați aveau leziuni la coloana vertebrală.

„Sunt norocos că pot să merg”, a spus el.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *