ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

TU MAI AI AȘA CEVA ACASĂ? LA CE PREȚ SE VINDE O BANCNOTĂ DE 50.000 DE LEI DIN ANUL 2000, ACUM, LA O DIFERENȚĂ DE 23 DE ANI

Tu mai ai așa ceva acasă, în cutia amintirilor? Pe diverse platforme de pe internet se oferă spre vânzare monede și bancnote vechi care au fost retrase din circulație. De data aceasta, avem în prim-plan o bancnotă de 50.000 de lei din anul 2000.

Avatar

Publicat

pe

Tu mai ai așa ceva acasă, în cutia amintirilor? Pe diverse platforme de pe internet se oferă spre vânzare monede și bancnote vechi care au fost retrase din circulație. De data aceasta, avem în prim-plan o bancnotă de 50.000 de lei din anul 2000. Este celebra bancnotă cu portretul compozitorului George Enescu. Iată mai jos, în articol, la ce preț se vinde o astfel de bancnotă.

În cutia amintirilor se pătrează, pe lângă diverse fotografii și obiecte ale „vremii trecute”, și monede sau bancnote vechi, care au fost retrase din circulație. Mai cu seamă, de data aceasta avem în prim-plan o bancnotă de 50.000 de lei din anul 2000. La ce preț se vinde, oare, la 23 de ani distanță? Există o multitudine de anunțuri pe internet, iar în cel mai recent, un utilizator oferă spre vânzare o bancnotă în stare perfectă.

Această bancnotă de 50.000 de lei din anul 2000 se vinde la prețul de 300 de lei, potrivit anunțului postat pe internet. Utilizatorul susține faptul că bancnota se află într-o stare perfectă.  Prețul nu este negociabil.

Bancnota are dimensiunile 155 x 70 mm, iar culoarea dominantă pe avers-revers este violet. Bancnota a fost imprimată pe polimer.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *