Cei care se luptă cu grăsimile din alimente ajung, mai devreme sau mai târziu, la o dilemă: vreau ca mâncarea mea să aibă gust sau merg până la capăt pe ideea de regim alimentar? Ei bine, există câteva trucuri care v-ar putea ajuta atunci când vine vorba de carnea de pasăre. Sau de curcan.
Potrivit cumvaplace.ro, gătitul pieptului de pui astfel încât să rămână suculent poate fi o provocare, deoarece acest tip de carne se usucă ușor. Dar am dat peste câteva trucuri care ne pot ajuta să obținem o carne fragedă, zemoasă și delicioasă. Cele mai importante țin de marinarea cărnii și de tehnicile de gătit folosite!
Marinarea pieptului de pui
înainte de gătire ajută la păstrarea suculenței. Poate fi folosită o marinadă simplă, mediteraneană, sau una ceva mai complexă, care să ne poarte și pe alte continente. Trebuie, doar, să vă pregătiți din timp, pentru că este nevoie de cel puțin 30 de minute, de preferință câteva ore sau chiar peste noapte.
Marinada Mediteraneană
vine cu arome proaspete și vibrante, fiind perfectă pentru grătar sau cuptor.
Citește articolul integral aici.