ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Trucuri de un minut care îţi tratează pielea

De multe ori suntem puse în situaţia de a nu avea la îndemână demachiantul sau balsamul de buze.

Avatar

Publicat

pe

De multe ori suntem puse în situaţia de a nu avea la îndemână demachiantul sau balsamul de buze.

Astăzi vă prezentăm câteva produse care pot face minuni într-un minut.

Şamponul pentru bebeluşi, pe post de demachiant
Vi s-a terminat demachiantul şi v-aţi dat seama prea târziu? În niciun caz nu este recomandat să vă culcaţi fără să îndepărtaţi machiajul. O bună alternativă o reprezintă şamponul pentru bebeluşi. Acesta conţine acid lauric, care este extras din uleiul de cocos. Nu este deloc toxic şi, astfel, puteţi să îl încercaţi fără să vă faceţi probleme că vă va irita ochii.

Cafea şi ulei de măsline pentru strălucirea feţei
Începeţi-vă ziua cu o mască alcătuită din cafea şi ulei de măsline. Creaţi o pastă amestecând două linguriţe de cafea măcinată şi puţin ulei de măsline. Masaţi uşor faţa, clătind după 30 de secunde. Cafeaua are proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare, în timp ce uleiul de măsline are rolul de a face pielea mai mătăsoasă şi strălucitoare.

Zahăr brun şi miere pentru buze moi
Încercaţi să aplicaţi pe buze produse cât mai naturale. Amestecaţi o linguriţă de miere şi puţin zahăr brun într-un recipient. Masaţi buzele, timp de 10 secunde, cu pasta obţinută. Îndepărtaţi amestecul cu un şerveţel umed. Mierea are efecte benefice pentru piele, lăsând-o netedă şi moale, spre deosebire de sare, care o exfoliază şi o usucă.

Uleiul de migdale, benefic pentru gene şi sprâncene
Dacă aveţi în casă ulei de migdale, nu ezitaţi să îl folosiţi. Pe lângă proprietăţile benefice pe care acesta le are pentru organism, este indicat şi în obţinerea unui aspect îmbunătăţit al genelor şi sprâncenelor. Încălziţi o lingură de ulei de migdale şi turnaţi-o peste două discuri demachiante. Aplicaţi-le pe gene şi sprâncene şi aşteptaţi câteva minute pentru ca substanţele nutritive din acesta să îşi facă efectul. Rezultatele nu vor fi pe loc, însă în câteva săptămâni cu siguranţă vor apărea.

„Adevărata frumuseţe izvorăşte din sublim şi din simplitate.” – Voltaire
https://ziarulring.ro/stiri/sanatate/243060/2014/Trucuri-de-un-minut-care-iti-trateaza-pielea-

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *