ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Trucul genial care îți crește viteza la internet în două minute. Ce trebuie să faci la routerul Wi-Fi

Avatar

Publicat

pe

Trucul genial care îți crește viteza la internet în două minute. Ce trebuie să faci la routerul Wi-Fi care este nelipsit din casele multor oameni, în special atunci când își doresc acoperire în absolut toate încăperile.

Pontul util care mărește viteza la internet în numai 2 minute. Ce este bine să cunoști despre routerul Wi-Fi din locuință

Pontul util care mărește viteza la internet în numai 2 minute. Vezi ce este bine să cunoști despre routerul Wi-Fi din locuință. Specialiștii în domeniu au câteva sfaturi importante în această direcție. Și unde mai pui că sunt unele simple.

Conform The Sun, routerele wireless, în special modelele mai vechi, au incluse niște antene reglabile care trebuie poziționate în anumite feluri. Așadar, se recomandă modificarea lor pentru a avea cea mai bună recepție.

„Regula generală spune că atunci când routerul este amplasat undeva sus pentru a obține un semnal mai puternic pe două etaje, cel mai bine este să întoarceți antenele în lateral.

În cazul în care routerul este amplasat la parter, atunci este indicat să întoarceți antenele în sus”, au spus experții, mai arată sursa menționată anterior. Routerele Wi-Fi de generație mai nouă au antenele în interiorul dispozitivului.

De asemenea, amplasarea routerului e foarte importantă și are un impact major asupra vitezei și calității. Cel mai bine ar fi ca acesta să nu fie poziționat pe lângă frigider sau alte aparate electrocasnice și nici pe lângă oglinzi.

Advertisement

Navigarea poate fi afectată și de lucrurile care opturează dispozitivul. Concret, acesta are nevoie de un spațiu liber pentru „a respira”, ceea ce înseamnă că trebuie îndepărtate toate cutiile sau obiectele din preajma sa.

Care sunt beneficiile routerului Wi-Fi

Routerul Wi-Fi are mai multe beneficii, fie că este vorba de un dispozitiv instalat acasă, fie că se află în locuință. Acest dispozitiv conectează o gamă largă de dispozitive inteligente, cum ar fi: tabletă, telefon sau PC.

Asta înseamnă că alegerea aparatului este extrem de importantă. Fiecare utilizator trebuie să cunoască noțiunile de bază înainte de a cumpăra un astfel de dispozitiv. Unii optează pentru frumusețe, în timp ce alții aleg tehnologia de calitate superioară.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *