ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Trei variante pentru România: victorie, egal sau noroc. De ce n-am visa la locul 1 în grupă?

Avatar

Publicat

pe

A sosit și ziua cea mare pentru națională la acest Campionat European. Suntem și ușor favoriți în fața slovacilor, avem două variante pentru a merge în optimile de finală, victorie sau egal, putem fi norocoși și dacă pierdem diseară, însă depindem de celălalt rezultat din grupă. Momentan suntem lideri, însă diseară se va stabili clasamentul finalei.

Se poate spune că meciul de diseară este meciul pentru care ne-am pregătit pentru acest EURO. Încă de la tragerea la sorți calculele erau să învingem Slovacia și, dacă se poate, să scoatem 1-2 puncte cu Ucraina și cu Belgia. Esențial era însă să învingem Slovacia. Ei bine, a sosit momentul pentru meciul pentru care ne-am pregătit, însă suntem într-o poziție mai bună decât ne-am imaginat în urmă cu câteva luni. Victoria cu Ucraina, și mai ales scorul din acel meci ne oferă acum mai multe variante pentru a merge mai departe. Avem și egalul, cu care am câștiga chiar grupa!

Edi Iordănescu va face câteva schimbări în primul „11”

Selecționerul este nevoit să facă și câteva schimbări față de meciul cu Belgia. Problema este că în precedentele două meciuri cei care au intrat de pe bancă nu au dat randamentul dorit. Selecționerul însă trebuie să schimbe formula de start. Nu poți trage de aceiași 11 jucători trei meciuri la rând, mai ales că există posibilitatea reală să joci în optimi cu o echipă peste valoarea Belgiei, de exemplu. Țintarul se va stabili diseară, după încheierea ultimelor partide, România – Slovacia, Belgia – Ucraina, Cehia – Turcia și Georgia – Portugalia. 

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *