ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Tranzitul planetei Marte prin Capricorn 2024: E timpul să devii stăpânul propriului destin

Avatar

Publicat

pe

În data de 5 februarie 2024, înflăcăratul Marte a trecut în semnul Capricornului.

Acesta va rămâne în această zodie timp de circa o lună și jumătate, și se va muta în Vărsător pe 15 martie 2024.

În Capricorn, Marte devine exaltat și aduce o supradoză de energie, îndemnându-ne să fim proactivi și să luăm lucrurile în propriile mâini.

Iată cum va afecta tranzitul planetei Marte semnele zodiacale:

Berbec

Ca semn de foc, te bucuri de acțiune și inițiativă. Acest tranzit îți va aduce ambiție și determinare, mai ales în cariera și imaginea ta publică. Vei simți un val de motivație pentru a-ți urmări obiectivele, a avansa sau a prelua roluri de conducere. Cu toate acestea, natura severă și disciplinată a Capricornului se poate manifesta și ca nerăbdare, impulsivitate sau dependența de muncă. Ai grijă să echilibrezi ambiția cu limitele sănătoase și să eviți epuizarea.

Advertisement

Taur

Acesta este un moment excelent pentru călătoriile în țări îndepărtate, cufundarea în diferite culturi. Călătoria în sine poate fi transformatoare și poate aduce perspective valoroase. Vei fi atras de activități academice provocatoare și îți vei dori să te adâncești în concepte filozofice complexe. Ia în considerare să urmezi studii superioare, să participi la ateliere sau să înveți o nouă limbă. Folosește acest timp pentru a-ți reevalua convingerile și a explora noi căi spirituale sau intelectuale.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *