ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Top 7 cele mai mâncăcioase rase de câini. Pericolul obezității și sfaturi pentru sănătatea patrupedului tău

Avatar

Publicat

pe

Scooby-Doo este poate cel mai emblematic câine flămând din istorie. Apetitul lui nesfârșit și stomacul fără fund sunt deja legendare.

Multe rase de câini sunt într-adevăr puternic motivate de hrană. Datorită poftei lor pentru gustări, cele mai obsedate rase de mâncare s-au clasat pe lista noastră în top șapte. Această dorință copleșitoare de a mânca poate duce la probleme de greutate la unele rase dacă dieta lor nu este gestionată atent. Pe de altă parte, caninii iubitori de mâncare pot fi deseori antrenați mai ușor, datorită poftelor lor nestăvilite.

Dacă obsesia alimentară a câinului tău a scăpat de sub control, e bine să știi că nu ești singur. Potrivit unui studiu recent, aproximativ 50% din toate animalele de companie din lume sunt obeze. Din fericire, cercetătorii au descoperit că unele tulpini de probiotice reduc în mod eficient greutatea corporală și echilibrează sănătatea intestinală a câinelui tău, chiar și atunci când sunt asociate cu o dietă bogată în calorii. Deci, studiul suplimentelor sau probioticelor pentru câinele dvs. poate ajuta la reducerea oricăror probleme de obezitate care vă îngrijorează, transmite studyfinds.org.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *