ZiarulRing

15-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Top 5 locuri unde poți să-ți faci vacanța cu bani puțini în această toamnă. Vremea e călduroasă, peisajele sunt de vis

Avatar

Publicat

pe

Top 5 locuri unde poți să-ți faci vacanța cu bani puțini. Sunt locuri demne de vizitat toamna, după ce se mai duce din caniculă. Vremea este perfectă și peisajele sunt de vis!

Top 5 locuri unde poți să-ți faci vacanța cu bani puțini pentru toamna 2023

Malta este o destinație turistică minunată cu o istorie bogată, arhitectură impresionantă și peisaje frumoase.

Temperaturile medii în timpul zilei în această perioadă pot varia între 25°C și 30°C în septembrie, 20°C și 25°C în octombrie și 15°C și 20°C în noiembrie. Așa că este destinația perfectă pentru toamnă!

Temperatura apei de mare rămâne destul de plăcută pentru înot și sporturi acvatice în septembrie, dar poate deveni mai rece în octombrie și noiembrie. Malta are multe plaje frumoase, cum ar fi Plaja Mellieha, Plaja Golden Bay și Plaja Ghajn Tuffieha.

Marocul este o destinație turistică fascinantă și variată, cu o istorie bogată, o cultură vibrată, peisaje impresionante și experiențe unice. Este perfect pentru a merge toamna.

Marocul este cunoscut pentru arhitectura sa islamică magnifică, inclusiv moschei cu minarete înalte, palate ornate și băi turcești frumoase, cum ar fi cele din Marrakech și Fez.

Advertisement

Unde mai poți avea o vacanță de vară plăcută

Toamna în Cipru este caracterizată de temperaturi blânde și plăcute. Zilele sunt încă călduroase, dar nu atât de fierbinți ca în timpul verii, iar nopțile sunt răcoroase.

Dacă preferați să vă bucurați de plajă fără mulțimea de turiști veniți vara, toamna este momentul potrivit. În timpul toamnei, Cipru găzduiește numeroase festivaluri și evenimente locale, cum ar fi festivalurile de vin și festivalurile culinare.

Poți să mergi în vizită toamna și în Portugalia, fiind un loc unde nu vei cheltui așa mulți bani. Un zbor la final de septembrie, dus-întors, este mai puțin de 200 de euro.

Toamna este perioada recoltării strugurilor și este momentul potrivit pentru a explora regiunile viticole portugheze și pentru a participa la degustări de vinuri.

O altă destinație unde poți să-ți faci vacanța cu bani puțini în această toamnă este Turcia. Spre Antalya, un zbor în octombrie este 150 de euro.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *