ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Teo Trandafir îi va face CONCURENŢĂ SERIOASĂ lui Măruţă

Este oficial! Teo Trandafir va avea propriul show la Kanal D, unde se va bate pentru audienţă cu nimeni altul decât Cătălin Măruţă, cel care acum şase ani i-a luat locul în grila ProTV.

Avatar

Publicat

pe

Este oficial! Teo Trandafir va avea propriul show la Kanal D, unde se va bate pentru audienţă cu nimeni altul decât Cătălin Măruţă, cel care acum şase ani i-a luat locul în grila ProTV.
Surse din Kanal D au declarat, pentru „ring”, că „show-ul lui Teo va intra cel mai probabil pe tronsonul orar 16.45 – 19.00, deşi încă nu a fost stabilit locul noii producţii în grilă”.
„Am gânduri optimiste”

Aflată din nou în postura de realizatoare TV, Teo dezvăluie că în show-ul ei de divertisment va avea invitaţi. „Oamenii au nevoie să se exprime, să fie ascultaţi şi înţeleşi, iar eu am priceput bine asta în cei 20 de ani de televiziune. În feluri artistice diferite, ne exprimăm convingerile, bucuriile, dar şi tristeţile atunci când găsim mediul de-a face acest lucru. Ne propunem să construim acest mediu pentru cei care vor alege să ne cunoască îndeaproape şi pe care îi vom privi cu bucurie şi cu respect. Am doar cuvinte frumoase despre trecut şi gânduri minunate şi optimiste pentru viitor”, a spus Teo Trandafir.

„Orice ar face, nu va mai avea acelaşi succes”

Producătorii TV de marcă o apreciază pe Teo şi cred că va reuşi să facă audienţă fără a pica în capcana vulgarităţii. În opinia lui Titus Munteanu, Teo va miza în noul ei show pe umor şi ironie: „Teo este o fată deşteaptă care va reuşi să aibă o emisiune total diferită de ce se face în prezent pe acel interval orar. Publicul s-a săturat de subiectele şi personajele deja obosite din emisiunile de acum şi simte nevoia de altceva, mai de calitate. Cu umor şi ironie, Teo va reuşi”. Un alt nume greu, Dumitru Moroşanu, îi taie din start elanul lui Teo, avertizând-o: „Va face o emisiune frumoasă, dar să nu se aştepte la minuni. Orice ar face, succesul nu va mai fi acelaşi ca în anii ei de glorie!”.
Mircea Radu: „Face audienţă şi dacă tace”

Realizatorul TVR o admiră pe Teo şi are încredere că revenirea ei va fi una de succes. „În urmă cu mulţi-mulţi ani, să fie vreo 13, am fost întrebat de o ziaristă care e cel mai bun om de divertisment din România. Am răspuns imediat: Teo. Şi am adăugat că ea poate face audienţă şi dacă tace… Mă bucur că vei reveni, Teo. Succes!”, a scris Mircea Radu pe contul lui de socializare.

„Emisiunea lui Teo a scris istorie şi multă lume a avut câte ceva de învăţat de la ea, în primul rând ca atitudine, ca naturaleţe în studio, în direct.”, CĂTĂLIN MĂRUŢĂ

„N-am o relaţie de prietenie propriu-zisă cu Teo. N-am avut niciun prilej să ne intersectăm drumurile prea des. O apreciez însă ca om de televiziune.”, CĂTĂLIN MĂRUŢĂ

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *