ZiarulRing

26-feb.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Te iubeste sau nu? Afla cat este de sincer, in functie de zodie

Nu toti oamenii sunt sinceri atunci cand isi exprima sentimentele. Cum astrologii au alcatuit o lista cu calitatile si defectele fiecarei zodii in parte, iata care sunt cele mai sincere zodi

Avatar

Publicat

pe

Nu toti oamenii sunt sinceri atunci cand isi exprima sentimentele. Cum astrologii au alcatuit o lista cu calitatile si defectele fiecarei zodii in parte, iata care sunt cele mai sincere zodi

Berbec
Cand un Berbec iti spune ca te iubeste, fii sigura ca asa este. Berbecii cauta iubirea, iar cand o gasesc si-o exprima fara teama.

Taur
Taurii nu sunt maestri ai vorbelor, insa isi demonstreaza iubirea prin fapte. Daca te-a dus sa-i cunosti parintii, fii sigura ca are intentii serioase.

Gemeni
Pentru Gemeni, banii sunt viata. Iar daca iti da bani atunci cand ii ceri, inseamna ca te iubeste foarte mult. Te-a analizat de multa vreme si din moment ce ti-a dat bani, inseamna ca are incredere mare in tine.
Rac
Ca sa-si declare iubirea, Racii te prezinta parintilor. Este momentul in care el spera sa te integrezi foarte bine in familia lui, sa-i cunosti istoricul si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.

Leu
Desi pare foarte modern, cand vine vorba de iubire, Leul este traditionalist. Valorile de familie sunt foarte importante pentru el si cauta iubirea adevarata. Primul lucru pe care il face cand o gaseste este sa o prezinte parintilor.

Fecioara
Fecioarele cu greu vor spune “Te iubesc!” si se vor feri sa-si arate adevaratele sentimente. Daca rosteste cu usurinta “Te iubesc!”, fii sigura ca minte. Insa, daca este timid si rusinat, e un semn ca sentimentele sunt adevarate.
Balanta
Barbatul Balanta are nevoie de rabdarea partenerei. Chiar daca crede ca ea e EA, nu va lua o hotarare pana cand nu va vedea reactia parintilor lui si reactia parintilor ei. Daca mesajele primite de la acestia sunt pozitive, fii sigura ca va urma cererea in casatorie.
Scorpion
Pana sa-si daruiasca inima, Scorpionul o va supune pe aleasa sa la tot felul de probe, pentru a vedea daca poate avea incredere in ea. Atunci cand Scorpionul incepe se vorbeasca despre bani, despre planurile financiare, fii sigura ca te iubeste.

Advertisement

Sagetator
Desi pare lipsit de griji, Sagetatorul este foarte timid. El face glume tot timpul, este in centrul atentiei, insa cand e vorba de dragoste tace malc. Daca te iubeste, va fi foarte spontan cand iti va spune. Dar este adevarat, nu te minte.
Capricorn
Capricornii sunt calmi si meticulosi. Nu prea le poti ghici sentimentele. Foarte rar vor spune “Te iubesc”. Pentru ei este o rusine sa spui asa ceva. Nu vor spune “Te iubesc” nici dupa ce se casatoresc cu fata pe care de fapt o iubesc.
Varsator
Varsatorii nu sunt persoane foarte casnice si daca dintr-o data pare ca este mai dedicat vietii in doi, inseamna ca este pregatit sa renunte la libertate si sa-si asume responsabilitati. Iar asta denota ca te iubeste. Va fi mult mai atent cu tine, iti va respecta parerile si va dori sa puna banii la comun cu tine.

Pesti
Cand Pestii iubesc pe cineva vor trata persoana respectiva ca pe proprietatea lor. Vor arunca cu banii in stanga si in dreapta pentru a-si dovedi dragostea. Daca un barbat din zodia Pestilor iti da bani, inseamna ca te iubeste sincer.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *