ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Tatăl lui Şerban Huidu, ŢEPUIT cu 100.000 € din cauza SOŢIEI

Înaintea divorţului au nervii întinşi la maximum şi, deşi sunt nevoiţi să împartă încă acelaşi acoperiş, se poartă ca doi străini.

Avatar

Publicat

pe

Înaintea divorţului au nervii întinşi la maximum şi, deşi sunt nevoiţi să împartă încă acelaşi acoperiş, se poartă ca doi străini. Motivul real al scandalului a fost dezvăluit, pentru „ring”, chiar de tatăl cârcotaşului, Florin Huidu: cea de-a doua soţie, Mirela Bianca, a luat o ţeapă uriaşă care i-a ruinat definitiv.

În loc să-şi plătească ratele la bancă şi să-i mai returneze lui Şerban Huidu din împrumut, tatăl cârcotaşului a fost convins de soţie să-şi rişte ultimii bani într-o afacere cu vile care s-a dovedit o megaescrocherie. Din cauza acestei ţepe s-au ales cu noi datorii, au pierdut o maşină şi un teren. Banca urmează să le vândă şi casa, iar până vor rămâne în stradă, îşi fac zile fripte unul altuia. Cu toate că soţul îi pune în cârcă ultimul eşec, tot Mirela a cerut divorţul, iar Florin e gata să împartă toate… datoriile.

Convinşi să dea banii contra unui teren

Cu amărăciune, Florin Huidu ne-a dezvăluit mecanismul „afacerii”: „Mirela a fost foarte supărată pe mine pentru că a făcut nişte greşeli faţă de nişte nenorociţi cu nişte vile, a pierdut foarte mulţi bani şi m-a păcălit unul cu 100.000 de euro. Am garantat pentru nenorocitul care a împrumutat de la un prieten de-al meu 50.000 de euro. Mi-a cerut şi mie 50.000 de euro şi mi-a garantat cu un teren pe care l-a trecut pe numele fiului meu cel mare (Alex – n.r.). I-am spus că n-am nevoie de teren, dar a zis că o să-l vândă şi vom împărţi banii. Când l-am întrebat pe respectivul când îmi înapoiază banii, mi-a spus «Care bani?! Nu i-am dat terenul lui fii-tu?». Şi am rămas cu 100.000 de euro pagubă, dintre care 50.000 împrumutaţi, iar pentru ăia am plătit 45.000 de euro dobândă şi am mai pierdut un Audi şi terenul ăla”.

„Vrea să plece să muncească în Germania”

Pentru că deja s-a împăcat cu ideea că o va lua de la capăt, tatăl cârcotaşului recunoaşte că Mirela îl ceartă pentru sprijinul dat fiilor lui din prima căsătorie. „Ea îmi reproşează că am ajuns în sărăcie doar din cauza mea. Nu e numai vina mea… Neamul tău unde e? Ce, numai neamul meu…?! Împărţim datoriile, vând ăştia casa… Când am luat creditul la bancă, casa şi terenul de 450 mp au fost evaluate la 1.300.000 de euro. Pe munca mea! Chiar cred că e mai bine aşa decât să stăm nervoşi. Dragostea cu sila nu ţine niciodată. Acum vrea să plece în Germania, la frate-său, să muncească. Zice că ce, să facă ea foamea aici lângă mine?!”, ne-a mai spus Florin Huidu.

„Viaţa noastră de cuplu s-a dus dracului. E liberă! Îmi voi găsi o altă femeie mai săracă şi care să se mulţumească şi cu mai puţin. A fost alături de mine numai la bine, că la greu…” – FLORIN HUIDU

„Mă c*c în ea de casă, să vină (cei de la bancă – n.r.) să mi-o ia! Nu le mai dau niciun ban!” – FLORIN HUIDU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *