ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Tatăl lui Mutu a DEZVĂLUIT dacă „Briliantul” a DIVORŢAT în SECRET de Consuelo

Sunt căsătoriţi din 2005 şi au două fiice împreună. Mai formează Adrian Mutu şi Consuelo un cuplu după ce dominicana a refuzat să vină în România cu copiii când fotbalistul a jucat pentru Petrolul?

Avatar

Publicat

pe

Sunt căsătoriţi din 2005 şi au două fiice împreună. Mai formează Adrian Mutu şi Consuelo un cuplu după ce dominicana a refuzat să vină în România cu copiii când fotbalistul a jucat pentru Petrolul? Iată un subiect interpretat în diferite moduri de presa autohtonă. Tatăl fotbalistului, Spiridon Mutu, a ţinut să tranşeze dilema pentru „ring”.

S-ar părea că Adi Mutu primeşte lovitură după lovitură. După ce a ratat transferul la indienii de la Pune City, presa autohtonă vehiculează ideea că fotbalistul s-ar fi despărţit de soţia sa. Speculaţiile sunt susţinute şi de o fotografie pe care Consuelo a postat-o, ieri-dimineaţă, pe un site de socializare în care este alături de un alt bărbat, cei doi părând destul de apropiaţi. După câteva ore, soţia lui Mutu a şters imaginea.

Gestul de a posta acea fotografie poate fi interpretat şi ca un răspuns la escapadele lui Mutu din perioada petrecută în România. În cele nouă luni cât a jucat la Petrolul Ploieşti, fotbalistul a fost surprins de paparazzi cu diverse domnişoare. Deşi, când a semnat cu „lupii galbeni”, Consuelo şi cele două fete trebuiau să vină în România, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Iată destule motive pentru a ne gândi că Adrian şi Consuelo nu mai formează un cuplu.

Fidel lui Consuelo timp de nouă luni?

Mutu a devenit „mut” după ratarea transferului în India, iar Consuelo comunică doar prin intermediul site-urilor de socializare. În această situaţie, l-am contactat pe tatăl fotbalistului, Spiridon Mutu care, deşi a fost reticent în a oferi informaţii despre fiul său, a negat cu vehemenţă că Mutu şi Consuelo nu ar mai forma o familie.

„Nu e adevărat că Adi s-a despărţit de Consuelo. Văd că presa scrie că băiatul meu s-a cuplat cu altcineva. Vă spun ca să ştiţi că nu e nimic adevărat. Dacă iese cu cineva la o terasă, asta înseamnă că sunt împreună? La un moment dat, Adi va vorbi despre aceste aspecte pentru a nu mai apărea atâtea minciuni în presă”, a ţinut să precizeze, pentru „ring”, tatăl fotbalistului, Spiridon Mutu.

Advertisement

Atât Adrian, cât şi Consuelo au fost surprinşi cu alţi „parteneri“ 9 ani au trecut de când Adrian Mutu şi Consuelo Matos Gomez s-au căsătorit. 2001 este anul când Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, de care a divorţat în 2003.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *