ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Tatăl Alexandrei Stan AVERTIZEAZĂ: „Va avea un IMPRESAR PUTERNIC ȘI INFLUENT”

Răspunzând acuzaţiilor unor impresari cum că nu şi-ar fi onorat angajamentele, tatăl Alexandrei Stan susţine că a refuzat orice contract propus.

Avatar

Publicat

pe

Răspunzând acuzaţiilor unor impresari cum că nu şi-ar fi onorat angajamentele, tatăl Alexandrei Stan susţine că a refuzat orice contract propus. George Stan a dezvăluit, pentru „ring”, faptul că fiica sa nu va mai cânta piesele lui Marcel Prodan, urmând să revină, în octombrie, cu un repertoriu nou.

Chiar dacă mulţi au susţinut că Alexandra poate cânta piesele care au consacrat-o, artista nu a vrut să rişte. „De când s-a întâmplat incidentul cu Marcel Prodan, ea nu a mai fost la niciun concert şi, deocamdată, nici nu o să meargă. Avem un proces, avem un avocat care se ocupă şi un contract vechi care nu ne permite la ora actuală să putem cânta, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, acel contract o să fie reziliat”, a declarat George Stan.

O să revină cu piese noi

Alexandra Stan se pare că va refuza să mai cânte piesele lui Marcel Prodan, urmând să lanseze în luna octombrie piese noi. „A primit nişte oferte să cânte în afara ţării şi am răspuns că nu mergem să cântăm nicăieri. În luna octombrie, Alexandra o să revină pe scenă cu melodii noi. Am avut şi avem oferte de peste tot şi vă garantez că Alexandra o să revină. O să lucreze cu un impresar foarte puternic şi influent”, a dezvăluit tatăl artistei.

„Nu a cântat nici la nunta surorii sale”

Legat de ţepele despre care se zvonise că Alexandra le-a dat impresarilor şi că aceştia ar refuza să colaboreze cu ea, tatăl artistei susţine contrariul. „Nu avea cum să le promită impresarilor că merge la concerte, ea nici măcar la nunta surorii ei (n.r. – weekendul trecut) nu a cântat deşi îi promisese că o să îi fredoneze două, trei melodii, dar nu vrem să încălcăm legea, ca după aceea să plătim noi în faţa nemernicilor aceia. Cei de la MediaPro au declarat că am putea cânta piesele, dar ei nu au venit să ne prezinte acele hârtii prin care să dovedească faptul că ei au dreptul asupra melodiilor. Dacă voiau totuşi, chipurile, că-i interesa soarta Alexandrei, puteau să vină să ne spună asta”, a afirmat tatăl Alexandrei Stan.

„La Mamaia Music Award nici măcar nu am fost invitaţi”

Bărbatul a comentat şi incidentul de la Mamaia Music Award, unde organizatorii au declarat că Alexandra a refuzat să vină deşi iniţial şi-a dat acordul. „Cei de la Mamaia Music Award nici măcar nu au avut bunul-simţ să o invite pe Alexandra, ca după aceea să îmi spună că aveau acceptul de la MediaPro. Le-am spus foarte clar că nu casa de producţie e proprietara Alexandrei Stan, şi ei au negat atunci că le-a dat acceptul. Noi nu le ceream bani pentru că nu ar fi cântat acolo, dar măcar să fi avut bunul-simţ să ne invite, dacă tot se folosesc de numele nostru”, a spus George Stan.

„Deocamdată există un contract pe care Alexandra nu are voie să-l încalce. Aşteptăm să intrăm pe făgaşul normal.” – GEORGE STAN, tatăl Alexandrei

„Nu cred că Alexandra a dat ţeapă cuiva. Dacă ar fi promis că merge la vreun concert, cu siguranţă ar fi făcut-o, dar nu ştiu să îşi fi luat vreun astfel de angajament.” – MARIUS NADĂ, avocat Alexandra Stan

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *