ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Tania Budi, DEZVĂLUIRE-ŞOC: „Nu-mi amintesc de câte ori am SUFERIT în relaţiile pe care le-am avut!”

Cu toate că a frânt numeroase inimi „celebre”, Tania Budi recunoaşte, pentru „ring”, că, de-a lungul timpului, şi ea a avut parte de multă suferinţă, în relaţiile pe care le-a avut.

Avatar

Publicat

pe

Cu toate că a frânt numeroase inimi „celebre”, Tania Budi recunoaşte, pentru „ring”, că, de-a lungul timpului, şi ea a avut parte de multă suferinţă, în relaţiile pe care le-a avut.

Chiar dacă nu a vorbit niciodată prea mult despre legăturile ei amoroase, se ştie că printre foştii iubiţi se numără designerul Cătălin Botezatu, solistul trupei Holograf, Dan Bittman, care la momentul respectiv făcuse o „pasiune nebună” pentru actriţă, cântăreţul Lucian Viziru sau fotbalistul Adrian Cristea.

A avut perioade negre

La cei 45 de ani, Tania Budi încă reuşeşte să sucească minţile bărbaţilor! Chiar şi aşa, Tania Budi a rămas cu multe regrete şi mărturiseşte că a suferit enorm în unele relaţii: „Nu-mi amintesc! Chiar dacă aş vrea să răspund, am pierdut numărul suferinţelor. Nu se pot compara, toate relaţiile sunt diferite, unele mai intense, alte mai puţin intense. Şi eu, la rândul meu, am suferit după ei! Şi numărul suferinţelor l-am pierdut! Stau şi mă gândesc şi nici mie nu pot să-mi răspund. Nu ştiu după cine am suferit mai mult sau mai puţin, dar am avut aşa zisele depresii din dragoste”, a declarat actriţa.

Nu vrea să audă de măritiş

Cu toate că a fost pe punctul de a spune „Da”, vedeta mărturiseşte că în zilele noastre e greu să te implici profund într-o relaţie.

Advertisement

„E mai greu să aprofundezi o relaţie, lumea e superficială. Se ajunge greu la profunzime într-o relaţie. Nu am de gând să mă mărit, nu sunt pro căsătorie. Am de gând să fiu fericită în fiecare zi şi atât. Îmi e tare, tare bine aşa. Nimeni nu are idee! Referitor la un copil, nu m-am ghidat niciodată în viaţă după verbul „trebuie”. De ce trebuie să am un copil? Nu, nu trebuie… Îmi trăiesc viaţa aşa cum vreau”, a afirmat actriţa.

„Eu sunt modernă. Am o minte deschisă! Mi se întâmplă des să fiu cu foşti în aceeaşi încăpere şi n-am nicio problemă.”, TANIA BUDI

„Cu Cătălin Botezatu şi cu Dan Bittman am rămas în relaţii foarte bune. Avem o prietenie adâncă.”, TANIA BUDI

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *