ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

SURPRIZĂ de PROPORŢII pe micul ecran! Huidu REVINE la Prima TV

Veşti proaste pentru toţi cei care se bucurau că nu vor mai auzi de Şerban Huidu nici la radio, nici la TV! După ce a „divorţat” de Kiss FM, el e implicat, trup şi suflet, în relansarea Prima TV, fiind unul dintre oamenii de bază ai patronului Cristian Burci.

Avatar

Publicat

pe

Veşti proaste pentru toţi cei care se bucurau că nu vor mai auzi de Şerban Huidu nici la radio, nici la TV! După ce a „divorţat” de Kiss FM, el e implicat, trup şi suflet, în relansarea Prima TV, fiind unul dintre oamenii de bază ai patronului Cristian Burci.

Surse din Prima TV au dezvăluit, pentru „ring”, că motivul plecării lui Şerban Huidu de la Kiss FM a fost vânzarea postului de radio către Antenna Group din Grecia şi, automat, ieşirea acestuia din strategia lui Burci. Pentru că Şerban Huidu e unul dintre oamenii lui de încredere, noul patron de la Prima TV i-a făcut fostului cârcotaş o ofertă financiară de nerefuzat, potrivit aceloraşi surse.

Va munci doar în spatele camerelor Contactat de „ring”, Şerban Huidu a confirmat informaţiile şi a recunoscut că se află în plină activitate, fără a oferi însă prea multe detalii. „Produc în continuare emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» şi o nouă emisiune surpriză”, a declarat fostul cârcotaş, lăsând de înţeles că munca lui se va desfăşura exclusiv în spatele camerelor.

De altfel, potrivit aceloraşi surse, Prima TV începe campania de relansare a postului chiar de săptămâna viitoare, urmând ca o parte din noile producţii să fie difuzate cel mai probabil din 1 martie. A renunţat la prima dragoste În 1995, Şerban Huidu s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea „Cronica Cârcotaşului”, un pamflet la adresa politicienilor vremii. Patru ani mai târziu, a intrat şi în televiziune ca prezentator, iar în 2000 „Cronica Cârcotaşului” a debutat la Prima TV.

În acelaşi timp, Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au început colaborarea la radio, iar după un an de „tatonări”, Găinuşă a intrat în echipa „Cronicii” şi emisiunea şi-a schimbat numele în „Cronica Cârcotaşilor”. Pe 5 noiembrie 2003, cârcotaşii se transferă la Kiss FM. Pe 15 ianuarie 2014, Huidu demisionează de la Kiss FM, iar Găinuşă continuă matinalul alături de Cătălin Dezbrăcatu.

„Să iubiţi radioul în continuare! Nu plec nicăieri – la niciun concurent!” – ŞERBAN HUIDU

Advertisement

„Îi asigur pe cei care mă vor cu capul în nisip, ca struţul, că nici nu mă călugăresc, nici nu mă retrag în munţi. Ştiu că asta ar vrea! Deci o să am păreri, o să merg unde vreau şi o să-mi continui viaţa, nu că sunt un nesimţit, aşa cum cred mulţi, ci pentru că nu vreau să le dau satisfacţie!” ŞERBAN HUIDU

19 ani de radio şi 15 ani de televiziune are Şerban Huidu (37 de ani).

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *