ZiarulRing

22-apr.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

SUPER-CÂȘTIG la pariuri: a câștigat 230.000 de lei. Ce cotă a avut și de unde a luat PONTURILE

Avatar

Publicat

pe

Un parior a dat lovitura la pariuri în weekendul trecut. Norocosul a câștigat peste 230.000 de lei cu un bilet format din 23 de evenimente.

Weekendul trecut s-a dovedit a fi extrem de productiv pentru un parior. Norcosul a plasat online un bilet cu 23 de meciuri din toată Europa, iar câștigul a fost de-a dreptul spectaculos. Totuși, un merit deosebit le revin bonusurilor puse în joc cu generozitate de Superbet, dar un merit și mai ridicat revine PONTURILOR oferite de FanatikSport.

Miză de 25 de lei

Inspiratul parior a mizat suma de 25 de lei pe meciuri care s-au disputat începând de vineri, 29 septembrie, până duminică, 1 octombrie. Cota totală a fost de 4.637,08, iar câștigul s-a ridicat la suma de 231.854,02 de lei.

De precizat este faptul că omul nostru a beneficiat de un SuperBonus de 100% de la Superbet, iar câștigul de pe bilet a „explodat”. Grație bonsului oferit de Superbet, câștigul total a crescut cu 115.927,01 de lei.

Pe ce meciuri a mizat pariorul câștigător

Biletul a debutat cu meciul Ararat Armenia – Ararat Yerevan. Omul nostru a ales „1 solist”, cotă 1.33, iar varianta a fost câștigătoare. Gazdele au învins cu 2-1. Pariorul inspirat a ales variante, precum „total goluri”, „soliste” sau „câștigă oricare repriză”.

Cotele de pe bilet au variat de la cea mai mică (1.30) la cea mai mare (1.67). Cea mai mică cotă de pe bilet a fost la meciul Galatasaray – Ankaragucu. Varianta „1 solist”, cotă de 1.30, a fost câștigătoare. Gazdele s-au impus cu 2-1, după ce formația lui Moruțan reușise să deschidă scorul.

La polul opus, cea mai mare cotă de pe bilet a fost la meciul Wolfsberger – Linz, la care pariorul a ales „total goluri: peste 2,5”, cotă 1.67. Gazdele au învins cu 2-1. LASK a înscris din penalty în minutul 84.

Advertisement

Ultimul meci

Ultimul duel de pe bilet a fost programat duminică, 1 octombrie, de la ora 22:00, Atletico Madrid – Cadiz. Omul nostru a avut emoții pentru biletul câștigător, deoarece formația lui Diego Simeone a câștigat cu 3-2.

Oaspeții au condus cu 2-0, însă Correa, cu o „dublă”, și Molina au întors soarta meciului și a biletului. Tu poți fi următorul câștigător al unui bilet de categorie BigWin. Profită din plin de cele mai tari bonusuri puse în joc de Superbet.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *