ZiarulRing

19-mai2024

ULTIMA ORĂ

CULINAR

Suma uluitoare plătită de o româncă pentru un mic dejun în Istanbul

Avatar

Publicat

pe

O româncă a mers în vacanță în Istanbul însă pentru un mic dejun a plătit o sumă uluitoare. Mulți au fost surprinși când au auzit.

O româncă a mers în vacanță în Turcia recent. A ales Istanbul, un oraș de vis, care de altfel nu este deloc scump, sau cel puțin așa părea până acum. Suma plătită de aceasta pentru un mic dejun i-a uimit pe mulți.

Suma uluitoare plătită de o româncă pentru un mic dejun în Istanbul
Deși vara s-a încheiat, iată că românii continuă să meargă în vacanțe. Unii alerg Turcia, alții Grecia, unde prețurile au fost reduse, dar și Bulgaria ori alte destinații situate nu foarte departe de România.

Micul dejun

O femeie spre exemplu a ales să meargă la Istanbul. Aceasta a publicat o fotografie cu micul dejun servit și de asemenea, le-a povestit membrilor unui grup cât a ajuns să plătească.

Se pare că turista româncă a ales un restaurant cu o priveliște de vis. Spune că i-ar da nota 10+ locației, adăugând că mâncarea a fost delicioasă, iar serviciile unele de calitate.

Interesant este faptul că dincolo de prețul pentru micul dejun, aceasta a plătit și prețul mesei pe terasă. Se pare că doar în interiorul locației poți sta gratuit la masă.

După calculul final, micul dejun la Istanbul a costat-o pe femeie aproape 350 de lei, pentru o singură persoană. Iar aceasta nu a părut că regretă suma cheltuită, ci din contră, a fost extrem de încântată de întreaga experiență.

Advertisement

“Restaurant in Istanbul de nota 10+, servicii de calitate, mâncare delicioasă și priveliște de vis! mic dejun open buffet 750 TL de persoană. Masă pe terasă 750TL (se poate sta și înăuntru, gratuit). Cafea, fresh portocale, apa se achită. Tips 15%-nota de plată mic dejun pentru o persoană 1.955 TL”, a scris acesta pe Forum Turcia.

Reacții pe bandă rulantă la postarea femeii

Iar părerile au început să curgă. Unii au spus că este vorba doar despre Istanbul, nu depsre Monaco. De asemenea, o persoană nu a înțeles cum a putut românca să plătească o sumă atât de mare doar pentru un banal mic dejun.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *