ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

SUMA FABULOASĂ pe care Hruşcă o încasează din concertele de Crăciun! Cere MAI MULT decât Andra sau Fuego

E vremea colindelor şi o mare parte a artiştilor au pregătit programe speciale pentru această perioadă.

Avatar

Publicat

pe

E vremea colindelor şi o mare parte a artiştilor au pregătit programe speciale pentru această perioadă. Ştefan Hruşcă şi Fuego, „veterani” şi la fel de populari mesageri ai colindelor, au pornit deja în turnee naţionale.

Cu toate că este cel puţin la fel de popular ca Fuego, Ştefan Hruşcă este un artist scump, după cum susţin organizatorii de evenimente. În timp ce o mare parte a artiştilor merg pe câştigurile realizate din vânzarea de bilete, la care se pot adăuga şi sponsorizări, Hruşcă pare să câştige în această lună o sumă impresionantă. El are de susţinut 23 de concerte.

„Tariful lui este de 10.000 de euro, al lui Fuego, în jur de 2.000, ca şi al lui Ducu Bertzi. Andra şi Nico cântă şi ele colinde, dar nu într-un program special de sărbători. Le pot introduce în programele lor. Tariful Andrei este de 6.500 de euro pentru un program live cu band, în timp ce al lui Nico ajunge la 1.700 de euro”, ne-a mărturisit un cunoscut impresar şi manager al mai multor artişti.

Paula Seling şi Narcisa Suciu s-au lăsat de colindat Anii trecuţi, şi Paula Seling mergea la colindat prin ţară, având şi câteva albume de colinde cu stocuri epuizate pe site-ul său. În acest an, se pare că a renunţat la turneu, susţinând spectacole doar acolo unde este chemată. Narcisa Suciu, o artistă foarte solicitată în perioada sărbătorilor, s-a mutat în Finlanda acum câţiva ani şi a refuzat evenimentele din România.

Ştefan Bănică, câştiguri din vânzarea biletelor Un alt obişnuit al concertelor de Crăciun este Ştefan Bănică, care susţine pentru al 13-lea an consecutiv show-uri la Sala Palatului. Primele concerte de Crăciun vor avea loc pe 12 şi 13 decembrie, ora 19.30.

„Suntem în al 13-lea an consecutiv, iar primul concert din anul 13 va fi cel cu numărul 52 din istoria show-urilor mele de Crăciun. Anul acesta, poate mai mult ca niciodată, vom avea surprize de proporţii”, a declarat Ştefan Bănică. Piese de sărbători mai au şi Monica Anghel, Marcel Pavel şi Horia Brenciu.

Advertisement

„Ştefan Hruşcă mi-a alinat copilăria. Crăciunul în familia mea era petrecut pe muzica acestui mare interpret.” FUEGO

„V-am pregătit surprize, cântece noi şi o atmosferă în care să ne bucurăm împreună că suntem români, că avem tradiţii spectaculoase, păstrate din strămoşi, mândrindu-ne cu faptul că oricum şi oricând, pentru noi, oriunde ne-am afla, Crăciunul va fi românesc.” FUEGO

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *