ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

STĂPÂNA ȘI-A LĂSAT PISICA SINGURA ACASĂ, DAR NU O VA MAI FACE VREODATĂ. CE A VĂZUT PE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE DIN CASĂ

Stăpâna unei pisici a rămas uimită când s-a uitat pe camerele de supravegheat din casă. În timp ce era plecată de acasă, pentru doar 30 de minute, femeia și-a văzut animalul de companie într-o ipostază care a impresionat-o până la lacrimi.

Avatar

Publicat

pe

Stăpâna unei pisici a rămas uimită când s-a uitat pe camerele de supravegheat din casă. În timp ce era plecată de acasă, pentru doar 30 de minute, femeia și-a văzut animalul de companie într-o ipostază care a impresionat-o până la lacrimi. Ce făcea, de fapt, felina singură în locuință.  

Ida Myrin a fost nevoită să plece de acasă pentru o scurtă durată de timp, însă, chiar și așa, a decis să verifice imaginile de pe camerele de supraveghere din locuință, pentru a vedea ce face animalul ei de companie. Isola, felina care a rămas singură în casă, a reușit să-și impresioneze stăpânul, dar și să-i frângă inima. Imaginile au fost publicat pe rețelele de socializare.

Nu mare i-a fost mirarea când a observat că animalul de companie mergea prin casă încercând să-și găsească stăpânul, însă nu oricum. Isola avea în gură propria lesă, ca un semn că nu ar fi trebuit să o lase singură în casă. Și asta nu este tot. În timp ce se plimba prin locuință, pisica a început să miaune, iar stăpâna este convinsă că sunetele scoase sunt o formă de plâns.

Sursă foto: reddit

Ida Myrin a publicat imaginile cu felina, care au devenit virale pe rețelele de socializare: ”Mi-am lăsat pisica singură cu o cameră de filmat timp de 30 de minute și acum nu mai pot pleca niciodată”, este mesajul transmis de femeie. Internauții au reacționat în număr mare: ”Atât de drăguț, nu aș putea face nimic până nu i-aș da tot ce își dorește”/ ”Oh, Doamne! Cât de drăguț. Seamănă foarte mult cu pisica mea care a dispărut. Vă rog să aveți grijă de ea și îi faceți plimbări în natură” / ”Vorbește” mult cu vocea și tonul plângăcios și trist, așa că este greu de spus dacă, întradevăr, plânge” / ”Părea atât de singură și neliniștită” / ”Se simțea că și cum nu ai mai putea să o lași singură niciodată”, sunt doar o parte din comentariile primite de stăpâna felinei.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *