ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Soţul Sandei Ladoşi rămâne după gratii!

Curtea de Apel Bucureşti a decis, azi, ca omul de afaceri Ştefan Tache, soţul cântăreţei Sanda Ladoşi, să fie cercetat în continuare în stare de arest

Avatar

Publicat

pe

Curtea de Apel Bucureşti a decis, azi, ca omul de afaceri Ştefan Tache, soţul cântăreţei Sanda Ladoşi, să fie cercetat în continuare în stare de arest, în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală de aproximativ patru milioane de euro.

Instanţa a respins ca nefondate şi recursurile declarate de Cristian Anton, Marian Drăgan, Cristian Ilie, Alexandru Tache şi Toader Voinea. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au menţinut astfel decizia din 5 octombrie a Tribunalului Bucureşti, care dispusese arestarea preventivă a celor şase inculpaţi.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă, astfel că Ştefan Tache şi ceilalţi inculpaţi rămân în continuare în arest. Soţul Sandei Ladoşi a declarat, vineri, în faţa judecătorilor, că este grav bolnav şi că, din cauză că a fost arestat, a fost nevoit să-şi întrerupă tratamentul.

„De un an de zile stau prin spitale. Am fost diagnosticat cu cardiopatie ischemică, diabet zaharat şi cancer la colon pentru care fac chimioterapie. Mi s-a pus acest diagnostic în ianuarie şi am fost operat în martie, iar vineri (11 octombrie, n.r.) ar fi trebuit să îmi fac un nou set de analize pentru a mă opera a doua oară, în Austria. (…) Pentru că am fost arestat, am fost nevoit să întrerup tratamentul. În două, trei săptămâni s-ar putea să cedez”, a spus Tache.

https://ziarulring.ro/stiri/eveniment/222620/Sotul-Sandei-Ladosi-ramane-dupa-gratii-

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *