ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Socrul ANTONIEI CONFIRMĂ: Au divorţat, nu mai avem treabă cu ea!

Sătul să mai insiste pentru o împăcare între Antonia şi Vincenzo, Ciro Castellano, socrul artistei, ne-a mărturisit că cei doi au divorţat şi nu mai există şanse de împăcare.

Avatar

Publicat

pe

Sătul să mai insiste pentru o împăcare între Antonia şi Vincenzo, Ciro Castellano, socrul artistei, ne-a mărturisit că cei doi au divorţat şi nu mai există şanse de împăcare. De un an de când nu mai formează un cuplu şi au decis să-şi vadă fiecare de viaţa lui, se pare că apele s-au mai liniştit în familia Castellano.

Cu toate că Ciro a încercat din răsputeri să îi împace fiind de părere că armonia în familie e mai importantă decât orice, iată că, acum, bărbatul recunoaşte că „copiii lui” au făcut o greşeală când s-au căsătorit, dar el, personal, nu regretă nimic, deoarece au o „minune” de copil.

„Cu Antonia nu mai am nicio relaţie, sunt bunic şi atât. Ce treabă să mai am eu? S-au despărţit, au divorţat şi gata, îşi vede fiecare de drumul lui. Copiii au greşit când s-au căsătorit, erau tineri, s-au grăbit şi au ajuns repede la divorţ, dar au făcut un copil minunat. Copilul e cel mai important acum, asta e treaba mea! Eu pentru copilul ăsta lupt! E viaţa mea, e fetiţa mea superbă”, a afirmat tatăl lui Vincenzo.

„Nu mai e cale de împăcare”

Referitor la o posibilă împăcare, Ciro precizează că el întotdeauna a vrut să aibă familia unită, dar Antonia şi Vincenzo nu vor mai fi niciodată împreună.

„Am încercat să îi împac… o dată, de două ori, gata! Acum nu mai împac pe nimeni, au luat-o pe alte drumuri. Nu mai e cale de împăcare. Eu mă gândesc doar la fetiţă. Şi ei la fel! Când a fost Antonia în Italia, ne-am înţeles excelent, am petrecut ca o adevărată familie… Dar ce pot să fac eu dacă au ales să meargă pe drumuri separate? Aici, în România, e la modă să divorţezi, nu sunt nici primii, nici ultimii! Eu ţin la familie, dar nu mai e treaba mea”, a declarat bărbatul.

Advertisement

„Antonia să fie cu cine vrea”

De când s-a despărţit de Vincenzo, artista a lăsat loc de multe interpretări în ceea ce priveşte viaţa ei sentimentală… A fost cuplată cu unul dintre dansatorii ei, apoi a umplut prima pagină a ziarelor cu celebrul Alex Velea. Dacă au sau nu o relaţie, nu se ştie nici în momentul de faţă, dar Ciro precizează pe un ton categoric că nu îl mai interesează nimic din ceea ce face cântăreaţa.

„Cu Antonia mă înţeleg OK, n-am eu treabă cu ea! Nu mă interesează relaţiile ei, pe mine mă interesează fetiţa şi atât. Viaţa ei e privată, la fel şi a lui Vincenzo. Dacă e cu altcineva, să fie sănătoasă! Sper să-i fie bine, să aibă un viitor strălucit. La mine în casă e bine primită, e mama lu’ Maya”, a încheiat afaceristul.

„În România e la modă să divorţezi.”CIRO CASTELLANO

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *