ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Şoc! „Mondenii”, PUŞI PE LIBER de Prima TV

Ghinionul lui Bendeac, ejectat de Antena 1, pare să-i urmărească şi pe foştii lui colegi rămaşi fideli Prima TV.

Avatar

Publicat

pe

Ghinionul lui Bendeac, ejectat de Antena 1, pare să-i urmărească şi pe foştii lui colegi rămaşi fideli Prima TV. Blestemele vedetelor parodiate sau decizie pur economică, din ianuarie 2014, show-ul „Mondenii” nu va mai exista, au dezvăluit, pentru „ring”, surse apropiate echipei de actori.

Andreea Grămoşteanu, Mirela Zeţa şi Angel Popescu, cei care au dezvoltat trupa după „dezertarea” lui Mihai Bendeac, au aflat luni de eşecul negocierilor pentru un nou sezon de „Mondenii”, însă continuă filmările. Extrem de tensionaţi şi de nemulţumiţi, ieri, actorii au petrecut toată ziua în studio. Până când îşi vor lua adio de la Prima TV, „Mondenii” vor mai avea de realizat încă o filmare.

„Nu vă pot spune, e confidenţial!” Aceleaşi surse bine informate susţin că pierderea contractului cu Prima TV a dus trupa de comedianţi în pragul destrămării. Contactată de „ring”, Andreea Grămoşteanu şi-a pierdut brusc simţul umorului când a fost întrebată despre despărţirea de Prima TV. Actriţa a reacţionat vulcanic şi în final a închis telefonul: „Suntem la filmări. Categoric nu vă pot spune când se încheie contractul nostru cu Prima TV, pentru că aceasta este o informaţie confidenţială. Şi în acest moment punem punct acestei discuţii, la revedere!”.

La rândul lor, oficialii Prima TV s-au rezumat să declare: „În acest moment, contractul este în derulare. În 2014 se va decide dacă se va reînnoi şi în ce condiţii”. Trei ani cu Bendeac, patru fără Proiectul „Mondenii” a fost lansat pe 5 septembrie 2006 de câţiva tineri absolvenţi de teatru, printre „victimele” parodiilor numărându-se personaje de top ca Andreea Marin, Ştefan Bănică jr, Mihaela Rădulescu, Oana Zăvoranu, Ramona Bădescu, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. Pe 24 august 2009, Mihai Bendeac a rupt contractul cu Prima TV şi a semnat cu Antena 1.

Trupa a continuat, aducându-i în proiect pe Alex Bogdan, Bogdan Cotleţ şi alţi actori tineri. Din 17 septembrie, „Mondenii” au revenit la Prima TV, în ultimul sezon.

„Contractele pentru toate emisiunile de la Prima TV se renegociază şi se reînnoiesc în fiecare an. Şi «Cronica Cârcotaşilor», şi «Mondenii» au acelaşi regim.” SURSE din Prima TV

Advertisement

„Cel mai mult muncesc să o interpretez pe Bianca Slav. Este un personaj complex, prezintă multe aspecte: este şi designer, şi manechin, şi vedetă TV.” MIRELA ZEŢA, „Mondenii”

184 de mii de telespectatori au urmărit „Mondenii” în octombrie, sub jumătate din audienţa show-ului „Schimb de mame”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *