ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Slăbiţi rapid şi sănătos cu Body Farm

Avatar

Publicat

pe

Din acest moment, puteţi să nu vă mai faceţi probleme din cauza kilogramelor în plus şi a celulitei. Chic Salon aduce, în premieră, noua tehnologie de laser lipolitic Eximia, aparatul Body Farm. Inovaţia tehnologică înlocuieşte chirurgia estetică şi constituie un concept exclusivist în tratamentele de slăbire şi anticelulitice.

Datorită terapiilor inovative utilizate, Body Farm stimulează procesele naturale ale organismului pentru a elimina excesul de grăsime, ajutând, totodată, şi la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retenţiei de lichide şi a lipsei de fermitate. Pe lângă terapiile de slăbire şi remodelare corporală, aparatul include şi programe de lifting şi microdermoabraziune cu cristale de diamant. Eximia Body Farm reprezintă singurul concept tehnologic care deţine toate secretele pentru a obţine idealurile frumuseţii, un sistem unic ce oferă soluţii diferite pentru fiecare tip de imperfecţiune estetică a corpului.

Cum acţionează?

Noul concept Body Farm încorporează cinci tehnologii pentru a oferi rezultate uimitoare prin intermediul unei terapii complet nedureroase. Reprezintă noua generaţie a tratamentelor de remodelare corporală bazate pe laser lipolitic, multiporaţie, vacuum magnetic combinat cu radiofrecvenţă monopolară şi a tratamentelor de lifting atât corporal, cât şi facial care utilizează tehnologiile de microdermoabraziune şi radiofrecvenţă cuatripolară.

Rezultate spectaculoase

Acum, tratamentele estetice nu mai au limite. Cu ajutorul echipamentului Body Farm, prin noua generaţie Eximia, se poate acţiona la nivelul oricărei imperfecţiuni estetice, garantând rezultate spectaculoase încă de la prima şedinţă. Practic, slăbiţi localizat, rapid şi sănătos, remodelându-vă silueta în cel mai plăcut mod. Pentru că ştim cât de important este aspectul fizic, vă aşteptăm la Chic Salon şi saloanele partenere Beauty One să vă convingeţi de rezultatele noului tratament revoluţionar cu Body Farm şi să obţineţi, în cel mai scurt timp, silueta visată.

Abonament Corporal

Pentru fiecare abonament care conţine un cumul de minimum 12 şedinţe, beneficiaţi de:

•25% DISCOUNT pentru plata integrală

•15% DISCOUNT pentru plata în 2 rate

10% este discountul de care beneficiaţi pentru produsele destinate utilizării acasă.

50 de milioane de celule, sub formă de piele moartă, pierde zilnic un adult. În patru ani, o persoană pierde cât echivalentul greutăţii sale.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *