ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

SINGURA ZODIE CARE ÎȚI VA ÎNȘELA ÎNCREDEREA

Dintre toate semnele astrale, unul anume va înșela încrederea oricui, în cazul în care acea persoană nu i-a câștigat simpatie.

Avatar

Publicat

pe

Dintre toate semnele astrale, unul anume va înșela încrederea oricui, în cazul în care acea persoană nu i-a câștigat simpatie.


Este vorba despre Pești, care, caracterizați de o sensibilitate peste măsură, nu vor putea ierta niciodată faptul că nu li s-a dat suficientă atenție sau că nativul acestei zodii nu este prioritar în viața ta. Oricând va găsi un motiv pentru a-ți putea înșela încrederea.


Punctele forte ale nativului din zodia Pești sunt emotivitatea, sensibilitatea, compasiunea, intuiția, gentilețea și simțul muzical. Însă aceste calități vin ”la pachet” cu o serie de defecte care se completează perfect unele cu celelalte, astfel încât să-l ”împingă” pe reprezentantul acestui semn să se autosaboteze. Autosabotajul este unul dintre principiile care îl împiedică pe nativul din pești să aibă o viaă echilibrată, normal. Iar ca acest demers să îl mulțumească, nativul din Pești trebuie să înceapă prin a vorbi de rău și să se uite urât la toate persoanele pe care nu le suportă, având astfel dificultăți în a-și ascunde adevăratele sentimente.

Mai apoi vine rândul prietenilor. Astfel, Peștele este martirul perfect, are nevoie de dramă în viața sa și nu se simte bine dacă a trecut o zi în care să nu se simtă că este victima cuiva.
Acesta este și motivul pentru care joacă cartea încrederii și apelează la arma trădării, tocmai pentru că se complace prea mult într-o situație extremă, în care trebuie să se simtă dezamăgit de ceilalți. Așa reușește să atingă un alt scop, acela de a evada din realitate și a-și imagina că ceilalți vor să-i facă rău. De aceea ajunge chiar să se întoarcă chiar și împotriva celui mai de încredere prieten, căruia îi va trăda cele mai ascunse secrete. Asta după ce i-a câștigat loialitatea și s-a lăsat ajutat de către acesta în situații-limită. Atenție! Situații-limită create tot de nativul Pești, prin care prietenul este testat milmetric: viteză de reacție, gesturi, privire, cuvinte.

Sunt atât de creativi, încât trădările la care recurg Peștii vin cu un scenariu bine pus la punct, iar cei pe care îi vor lua în vizor vor avea de suferit destul de tare. Nu uită și nu iartă niciodată și, datorită inteligenței, intuiției și memoriei fantastice, Peștii nu se vor deschide niciodată complet în fața cuiva, lăsând sub semnul rezervei orice relație.
Motivele pentru care Peștii recurg la aceste tertipuri nu sunt reprezentate doar de nevoia lor de dramă, ci și de gândul că ar merita mai multă atenție din partea ta, ca prieten, atenție, care consideră ei, nu vine în cantitățile necesare.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *