ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Sinead O’Connor, apel disperat: ”Ajutor! Mor de foame!”

Cântăreața irlandeză Sinead O’Connor a lansat un apel sfâșietor: ” Ajutor! Mor de foame!”.

Avatar

Publicat

pe

Cântăreața irlandeză Sinead O’Connor a lansat un apel sfâșietor: ” Ajutor! Mor de foame!”. Artista care a lanat hitul „Nothing Compares 2 U“ a șocat de multe ori. A trecut la Islamism, a vrut să se sinucidă, a avut patru soți. Ce poveste!


Sinead O’Connor este cea care a interpretat hitul „Nothing Compares 2 U“, acum 30 de ani. A câștigat premiul Grammy pentru cariera sa muzicală și are o avere estimată la 400.000 de euro.


Sinead O’Connor, apel disperat: ”Ajutor! Mor de foame!”


Cântăreața rasă în cap Sinead O’Connor, așa cum a rămas în memoria colectivă, a lansat un apel disperat pe contul ei secundar de Twitter, unde folosește numele său islamic, Shuhanda Sadaqat.


Ea a precizat că locuiește într-o regiune izolată a Irlandei, unde nu poate beneficia de servicii de catering.


”Ok, aici am ajuns. În ultimii câțiva ani, am trăit în secret cu o formă de paralizie fizică, o traumă care îmi cauzează stimă de sine scăzută și în ultimul timp nu mănânc… Am devenit atât de agorafobă încât nu pot merge în magazine. Și mor de foame. În prezent, locuiesc într-o zonă foarte îndepărtată a țării, așa că ieșirile în oraș și livrarea de alimente nu sunt o opțiune”, a scris Sinead O’Connor.

Ce este agorafobia


Agorafobia se definește prin teama de a fi singur în anumite situații sau locuri, mai ales în locuri publice, care nu pot fi părăsite imediat, sau în care ajutorul poate să nu fie disponibil într-un eventual atac de panică. Frica de a ieși din casă, în mulțime.

Advertisement


Agorafobia se numără printre cele mai grave tulburări psihice, întrucât interferă cu funcționalitatea individului în societate și în situațiile din locuri deschise sau cu responsabilitățile domestice.


Sinead O’Connor, ce poveste!


În urmă cu ceva timp s-a convertit la islam. De-a lungul vremii, Sinead O’Connor a vorbit public, cu diverse ocazii, despre religie. În 1992, ea a stârnit controverse după ce a rupt o fotografie a Papei Ioan Paul II.


Artista s-a făcut preoteasă, în 1999, în sânul unei biserici irlandeze disidente.

Ea s-a confruntat cu tulburări mentale din cauză că a suferit rele tratamente din partea mamei în copilărie. Ea a fost căsătorită de 4 ori şi are copii cu 4 bărbaţi diferiţi. Sinead O’Connor a susţinut că mama ei, care este moartă, a fost „posedată” şi ar fi abuzat-o sexual în mod repetat în copilărie. Mama lui O’Connor a murit atunci când Sinead avea 19 ani. Întrebată ce a iubit sau iubește cel mai mult la mama sa, Sinead a spus cu sinceritate uimitoare că singurul lucru pe care îl iubește la mama sa este decesul acesteia.


Un membru al familiei a dat-o dispărută în 2016, temându-se că s-a sinucis. A fost găsită, însă, într-un hotel din Chicago. În ultimii ani, a stat departe de ţara natală, Irlanda, unde trăiesc cei 4 copii ai ei, stabilindu-se în SUA.


De curând, s-a mutat într-o regiune izolată a Irlandei.


În august 2017, Sinead O’Connor uimeşte planeta când se filmează în camera de la motelul Trevelodge, unde se cazase în New Jersey. Pe înregistrare, ea îşi ia adio de la toţi cei dragi, îi acuză pe “oamenii răi care o ţin departe de copii“ şi anunţă că a încheiat socotelile cu viaţa.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *